AcasăOldA pierit actorul George Motoi

A pierit actorul George Motoi

Lumea artistica primeste o noua lovitura grea, odata cu disparitia cunoscutului actor si regizor de teatru si film George Motoi.

La 79 de ani, invins de boala, George Motoi a plecat intr-o lume mai buna. Vestea trista care a indoliat breasla actorilor a fost anuntata de catre colegii sai de la Teatrul National „I.L. Caragiale” din Capitala, pe site-ul institutiei. „Teatrul National Bucuresti anunta cu tristete despartirea de George Motoi. (…) Intregul colectiv al Teatrului National il regreta si este alaturi de familia indoliata”, suna mesajul respectiv.

Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu o pot face venind, joi, la capela Cimitirului Sfanta Vineri, din Capitala, unde va fi depus sicriul regretatului actor. Vineri, acesta va fi condus pe ultimul sau drum.

Motoi a jucat in piese de teatru, la Piatra Neamt, Bacau, dar si in Bucuresti, pe scena Teatrului National, dar a si semnat regia unor productii teatrale. Mai mult, dupa cum admiratorii sai stiu deja, George Motoi a avut si roluri in cateva zeci de filme.

George Motoi a fost casatorit cu doua actrite – prima oara cu celebra Cezara Dafinescu, alaturi de care are o fata, pe Raluca, iar apoi cu Gigliola Braileanu.

sursa foto: fanatik.ro

author avatar
Cristina Stefan
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger