AcasăOldA mai murit o tanara ranita in incendiul din Colectiv. Bilantul negru...

A mai murit o tanara ranita in incendiul din Colectiv. Bilantul negru a ajuns la 46 de decese

Saptamana incepe cu o noua veste dureroasa pentru rudele si cunoscutii, dar si pentru colegii de munca ai unei victime a incendiului devastator din Colectiv.

O tanara ranita in flacarile care au cuprins localul in care vineri seara, pe 30 octombrie, se desfasura un concert rock, prilejuit de lansarea unui album al trupei Goodbye to Gravity, si transferata zilele trecute la o clinica din Israel, a pierdut lupta cu suferinta.

Este vorba despre Teodora Maftei, primul pacient care a fost transferat in strainatate, dupa tragedia din Colectiv. Tanara in varsta de 26 de ani, care lucra la Pro TV si era pasionata de fotografie, suferise arsuri severe, dupa ce flacarile au surprins-o in clubul in care venise sa ii pozeze pe membrii trupei Goodbye to Gravity. Apropiatii au sperat intr-o minune, avand in vedere ca tanara reusise sa depaseasca si alte cumpene cand venea vorba de sanatate. Din pacate, Teodora nu a mai avut putere sa lupte cu suferinta si a pierit, luni, 9 noiembrie…

Va amintim ca week-endul recent incheiat a fost unul dramatic, din punct de vedere al pierderilor de vieri inregistrate dupa aceasta drama. Sambata au pierit noua raniti, in timp ce duminica alte patru victime au cedat lupta cu suferinta cumplita provocata de flacarile care au inghitit, intr-o clipa clubul aflat pe strada Tabacarilor 7.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

author avatar
Cristina Stefan
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger