AcasăOldA inceput sa se clatine imperiul lui Adamescu!

A inceput sa se clatine imperiul lui Adamescu!

Dan Adamescu

Procurorii anticoruptie au descins, miercuri, la domiciliul lui Adamescu, precum si la sediul companiei asigurare reasigurare Astra, controlate de omul de afaceri.

Dan Adamescu

Demersul reprezentantilor DNA este legat de cazul celor patru judecatori din cadrul Tribunalului Bucuresti – Sectia a VII-a civila, fata de care Curtea de Apel a dispus masura de arestare preventiva.

In cursul zilei de 21 mai 2014, ca urmare autorizarii de catre instanta competenta, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei efectueaza perchezitii domiciliare in 9 locatii – sedii ale unor societati comerciale – precum si la domiciliul unei persoane fizice, toate situate in Bucuresti”, se arata in comunicatul DNA.

Magistratii arestati preventiv sunt acuzati ca, personal sau prin intermediari, ar fi pretins si primit de la  lichidatori sau administratori judiciari sume de bani, bunuri, servicii „in scopul de a indeplini/ a nu indeplini sau a intarzia un act privitor la indatoririle de serviciu ori pentru a-si exercita influenta pe langa magistratii judecatori, de la diverse instante din Bucuresti sau din tara”. Totul, sustin procurorii DNA, prin intermediul unor informatii detinute prin prisma atributiilor deduse judecatii, pe care le-au pus la dispozitia lichidatorilor judiciari, implicati sau interesati in procedura insolventei unor societati comerciale.

Ramaneti pe national.ro pentru a afla mai multe detalii in acest caz!

Citeste si: Astra Asigurari, sub supraveghere financiara: Se prabuseste imperiul lui Adamescu?

author avatar
eNational
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger