AcasăOld9 perchezitii la suspecti de infractiuni economice, in Gorj. Prejudiciul estimat: 1,...

9 perchezitii la suspecti de infractiuni economice, in Gorj. Prejudiciul estimat: 1, 8 milioane lei

Oamenii legii gorjeni s-au oprit, miercuri, la noua adrese de pe raza judetului -atat la sedii ale unor firme, cat si la locuintele unor persoane – pentru a face o serie de verificari.

Actiunea face parte din cercetarile care se fac intr-un dosar penal, instrumentat de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj. Mai exact, in vizorul oamenilor legiide la IPJ Gorj au intrat mai multe persoane, despre care cei dintai anunta, intr-un comunicat, ca au banuieli ca s-ar fi constituit intr-un grup infractional, care, prin fapte de evaziune fiscala, spalare de bani, dar si de coruptie si infractiuni la legea societatilor comerciale, ar fi cauzat un prejudiciu de circa 1, 8 milioane de lei.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2011 – 2015, administratorii societatilor comerciale ar fi inregistrat in evidentele contabile cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale si, prin simularea unor relatii comerciale, ar fi retras bani din conturile societatilor. De asemenea, cei in cauza sunt banuiti ca, pentru obtinerea unor contracte de prestari servicii, ar fi comis fapte de coruptie”, mai precizeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judeteana Gorj.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger