AcasăOld56 de persoane retinute si peste 18 tone de produse petroliere confiscate,...

56 de persoane retinute si peste 18 tone de produse petroliere confiscate, in urma unor perchezitii

Jihadistii platesc pana la 331 de euro pentru 25 de litri de benzina

Ca urmare a perchezitiilor facute de catre oamenii legii in mai multe zone din tara, la suspecti de furturi de produse petroliere, au fost confiscate nu mai putin de 18, 5 tone de produse petroliere, dar si sume de bani. In acest caz 56 de persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

Actiunea de amploare a Politiei Romane s-a desfasurat marti, atat in Bucuresti, cat si in judetele Ialomita, Buzau si Braila. Au fost facute nu mai putin de 112 perchezitii pe raza Capitalei si a celor trei judete, la persoane banuite de furturi de produse petroliere din rezervoare si depozite de colectare a titeiului. In urma acestor verificari, au fost ridicate circa 18, 5 tone de produse petroliere, peste 287.000 de lei si 9.465 de euro, anunta IGPR.

Odata finalizate aceste perchezitii, un numar de 108 persoane au fost duse la audieri, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, dar si al Politiei Urziceni. Pe baza probelor detinute in acest caz, oamenii legii au dispus retinerea a 56 dintre acestea, pentru 24 de ore.

Sursa foto: cronicadeiasi.ro

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger