AcasăOld48 de morti in urma incendiului din "Colectiv". Un ranit care fusese...

48 de morti in urma incendiului din „Colectiv”. Un ranit care fusese transferat intr-un spital britanic a murit

Tudor Golu era chitaristul trupei Axial Lead

Un nou inceput de zi aduce o noua veste trista in privinta ranitilor din clubul Colectiv.

Unul dintre ranitii recent transferati in Regatul Unit a pierdut lupta cu suferinta cumplita. Pacientul a murit in cursul noptii de luni spre marti, anunta televiziunile de stiri. Pierderea sa face ca numarul deceselor sa creasca pana la 48.

Tudor Golu era chitaristul trupei Axial Lead

Barbatul pentru salvarea caruia medicii britanici nu au mai putut face nimic fusese transferat, in noaptea de duminica spre luni, alaturi de alte opt persoane, la unitati spitalicesti din Marea Britanie. Din pacate, organismul pacientului Tudor Golu a cedat, ca urmare a ranilor suferite in urma flacarilor care au cuprins, in doar cateva clipe, in seara de vineri 30 octombrie, clubul din sectorul 4 in care se aflau cateva sute de persoane, majoritatea tineri care venisera sa asculte un concert. Tudor Golu avea 28 de ani si era chitaristul formatiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D si 3D si cel care a facut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodbye to Gravity.

Alte 29 de persoane se afla in strainatate, dupa ce au fost transferati, printre altele, la spitale din Norvegia, Belgia, Olanda si Austria. In tot acest timp, aproape 70 de raniti raman in grija medicilor romani.

Din pacate, in ultimele patru zile au pierit 16 victime ale incendiului din Colectiv, numarul deceselor ajungand la 48.

 

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger