AcasăOld40 de perchezitii in Capitala si Ilfov, urmate de audieri/ suspiciuni de...

40 de perchezitii in Capitala si Ilfov, urmate de audieri/ suspiciuni de evaziune

In continuarea cercetarilor care se fac intr-un dosar de evaziune fiscala, in domeniul comercializarii de masini, oamenii legii din Bucuresti au iesit pe teren, pentru a face perchezitii.

Se fac nu mai putin de 40 de astfel de verificari, atat in Capitala, cat si in judetul Ilfov. Perchezitiile la care participa un numar important de politisti bucuresteni- peste 100 de reprezentanti ai legii- vor fi urmate de audieri, la sediul Poltiei Sectorului 2, unde vor fi condusi, cu mandat, nu mai putin de 20 de suspecti.

Politistii Capitalei anunta faptul ca in cauza de fata exista indicii cum ca suspectii ar fi prejudiciat bugetul cu aproape 1, 4 milioane de lei, prin nereguli de natura fiscala. Mai precis, verificarile facute pana in prezent ar fi scos lalumina faptul ca persoanele intrate in atentia oamenilor legii „s-ar fi sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale, atat prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale si bunurile din patrimoniu, in scopul impiedicarii verificarilor financiare, fiscale sau vamale, cat si prin evidentierea in actele contabile a unor cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, activitate ilicita desfasurata in domeniul comertului cu autoturisme”, din cate se mentioneaza in comunicatul DGPMB.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger