AcasăOld33 de persoane retinute dupa actiunea de amploare a politiei, in cazul...

33 de persoane retinute dupa actiunea de amploare a politiei, in cazul prejudiciului de 30 de milioane de euro

Nu mai putin de 33 de persoane din randul celor duse la audieri, duminica, la finele actiunii de amploare desfasurate de catre reprezentantii Politiei Romane, au fost retinute pentru 24 de ore.

In timpul celor 146 de perchezitii care au vizat persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniile IT si constructii, intr-un caz in care prejudiciul se ridica, sustin oamenii legii, la circa 30 de milioane de euro, au fost ridicate, printre altele, acte si dispozitive folosite la tranzactii bancare. „In urma perchezitiilor, au fost ridicate documente financiar-contabile, facturi fiscale, suporturi financiare si de stocare a datelor informatice, carduri bancare, dispozitive token si digipass, folosite la tranzactii bancare, 300.000 de lei, un pistol cu gaze a carei autorizatie era expirata si alte 4 arme de vanatoare detinute fara autorizatie”, anunta reprezentantii inspectoratului General al Poltiei Romane, intr-un comunicat.

Au fost verificate locuintele unor suspecti, atat din Bucuresti, cat si din 11 judete din tara -Arad, Arges, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Sibiu, Teleorman, Valcea, si Vrancea.

Cele 33 de persoane retinute in acest caz sunt acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani. Politistii continua cercetarile in acest caz.

Cititi si: Patroni de top luati la puricat de Politie si ANAF pentru un prejudiciu de 30 de milioane de euro

foto: ph-online.ro

329 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger