AcasăOld22 de percheziti, 17 persoane la audieri/suspiciuni de furt si comercializare de...

22 de percheziti, 17 persoane la audieri/suspiciuni de furt si comercializare de motorina din gestiune

Avand suspiciuni in privinta unor fapte de delapidare cu combustibil, oamenii legii din Medias au descins, luni, la peste 20 de adrese din trei localitati sibiene.

Actiunea a apartinut politistilor din Medias, sprijiniti de colegii lor din celelalte doua localitati in care s-au facut perchezitii, s-a desfasurat in prezenta procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Medias, atat in orasul amintit, cat si in Dumbraveni si in comuna Brateiu, si a vizat, conform IPJ Sibiu, angajatii unei societati, asupra carora planau suspiciuni ca ar fi luat fara drept si, ulterior, ca ar fi comercializat „importante cantitati de motorina, pe care le aveau in gestiune”.

Din cate se mentioneaza in comunicatul emis de Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu, in urma perchezitiilor, au fost ridicati aproximativ 500 de litri de motorina, iar 17 persoane au fist duse la audieri.

Din precizarile politistilor, reiese ca, incepand din vara – respectiv din iunie- si pana in luna in curs, „cei in cauza, angajati ai unei societati, si-ar fi insusit si ar fi comercializat cantitati de combustibil pe care le aveau in gestiune”. Aceeasi surse mentioneaza, insa, ca momentan nu se cunoaste valoarea intregului prejudiciu cauzat in acest caz.

282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger