AcasăOld200 de morti si peste 11.000 de raniti in urma cutremurului din...

200 de morti si peste 11.000 de raniti in urma cutremurului din China. Vezi imagini din timpul seismului! VIDEO

Imagini de cosmar in urma cutremurului produs in provincia chineza Sichuan. Bilantul victimelor a ajuns la 200 de morti si peste 11.000 de raniti. Miscarea telurica de 6,6 grade pe scara Richter a semanat panica in randul locuitorilor si a produs pagube materiale insemnate.

Echipele de salvare cauta si la aceasta ora supravietuitori printre ruinele imobilelor care s-au daramat dupa producerea seismului care a zgaltait, sambata, sud-vestul Chinei. Conform celor mai recente informatii date publicitatii de catre oficialii locali, citati de BBC, cutremurul a curmat 200 de vieti. Peste 11.500 de oameni au fost raniti si foarte multi dintre acestia au ajuns la spital, pentru a primi ingrijiri medicale.

Imagini surprinse in timpul cutremurului de camerele de supraveghere instalate in cateva cladiri arata cum oamenii speriati ca pamantul se misca incearca sa iasa cat mai repede din case sau din magazine. Seismul de 6, 6 grade pe Richter, care s-a produs sambata in provincia Sichuan, a fost urmat de mai multe replici. De teama, multi oameni au ales sa stea peste noapte in strada. Autoritatile au instalat mai multe corturi si au distribuit apa si hrana in zonele afectate de seismul puternic.

[youtube]g-FLYCC70BU[/youtube]

[youtube]XUnGRr747p8[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger