AcasăOld19 perchezitii in Caras Severin. Reprezentantii unor firme, suspectati de evaziune fiscala

19 perchezitii in Caras Severin. Reprezentantii unor firme, suspectati de evaziune fiscala

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cerceteaza reprezentantii a doua firme din Caras Severin, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, dupa ce, in aceasta dimineata, s-au facut 19 perchezitii la adrese din acest judet.

Reprezentatii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Instanta Suprema ancheteaza reprezentantii a doua societati comerciale de pe raza judetului Caras-Severin, avand suspiciunui ca, in intervalul demebrie 2013-iulie 2014, persoanele in cauza nu ar fi inregistrat in evidentele contabile intreaga activitate desfasurata de firmele respective. Prejudiciul in acest caz este de aproximativ trei milioane de lei, se mentioneaza intr-un comunicat al Ministerului Public.

Masura a fost anuntata dupa ce, in cursul zilei de miercuri, procurorii, beneficiind de sprijinul Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si al Directiei Generale Antifrauda, dar si de suportul tehnic al SRI, au facut perchezitii la 19 adrese de pe raza judetului Caras-Severin.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger