AcasăOld17 perchezitii in Mures si Bistrita, la suspecti de contrabanda

17 perchezitii in Mures si Bistrita, la suspecti de contrabanda

Oamenii legii au descins, joi dimineata, la mai multe adrese de pe raza celor doua judete, pentru a face perchezitii domiciliare intr-un caz in care au suspiciuni in privinta savarsirii, de catre mai multe persoane, a unor fapte de contrabanda.

Este vorba despre 7 perchezitii, actiunea desfasurandu-se in vederea destructurarii unei grupari specializate, spun politistii, in contrabanda cu tigari si alcool, „fiind vizata activitatea infractionala a unei societati comerciale si a sapte persoane banuite de comiterea de infractiuni”, din cate anunta IGPR.

„In fapt, mai multe persoane, din municipiile Reghin si Targu Mures, sunt banuite ca ar fi constituit o retea ilegala de distributie de tigarete netimbrate si alcool nefiscalizat. Produsele accizabile ar fi provenit din judetul Bistrita, de la alti antrepozitari decat cei autorizati, iar comercializarea acestora s-ar fi realizat pe raza judetului Mures”, mentioneaza aceeasi sursa.

La verificari participa zeci de politisti mureseni specializati in cercetarea faptelor de criminalitate economica, fiind coordonati de experti de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR, dar si 20 de luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Mures si Brigazii Mobile de Jandarmi Targu Mures.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger