AcasăOld16 perchezitii la mai multe adrese din Botosani, intr-un caz in care...

16 perchezitii la mai multe adrese din Botosani, intr-un caz in care exista suspiciuni de contrabanda cu tigari

Oamenii legii au descins, joi, la 16 adrese din orasul Botosani, precum si din localitatea botoseneana Trusesti, in vederea ridicarii de probe intr-un caz in care au suspiciuni ca mai multe persoane ar fi facut contrabanda cu tigari.

Astfel, nu mai putin de 16 perchezitii au loc joi, la mai multe imobile din orasele mentionate. La actiune participa, pe langa politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J Botosani si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale – I.P.J. Botosani, dar si jandarmi.

Oamenii legii suspecteaza ca 12 persoane din acest judet ar fi facut, constant, incepand cu 2013 si pana in luna iulie a acestui an, contrabanda cu tigari, respectiv „procurare, detinere, depozitare, transport si comercializare” a acestor produse din tutun, prin metode nelegale.

Reprezentantii IPJ Botosani mentioneaza, prin intermediul unui comunicat, ca in aceasta cauza „politistii urmaresc identificarea si ridicarea de documente sau alte mijloace pentru probarea activitatii infractionale a persoanelor banuite de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia”.

Sursa foto: economica.net

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger