AcasăOld10 oameni la spital. Accident de microbuz, in Suceava

10 oameni la spital. Accident de microbuz, in Suceava

Din pacate, dupa tragedia din Braila, va informam despre producerea – tot in aceasta dimineata- a unui alt accident rutier cu numeroase victime, de aceasta data in Suceava.

Mai multe echipaje ale Ambulantei au ajuns in zona in care un microbuz de pasageri s-a rasturnat, mai exact la marginea unui drum judetean ce strabate localitatea suceveana Serbauti. Zece persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, potrivit obiectivdesuceava.ro, insa, la o prima evaluare facuta de medicii ajunsi la fata locului, doar una dintre victime a suferit leziuni mai grave.

Toti ranitii au primit primele ingrijiri de la persoanalul de al Salvare, inainte de a fi dusi la spital, in Suceava, pentru investigatii suplimentare si tratament.

Autovehiculul destinat transportului de calatori a parasit suprafata carosabila si s-a oprit in sant. Ramane ca politistii sa afle motivele pentru care s-a intamplat acest lucru si cum de nu a mai putut controla soferul autovehiculul.

Accidentul s-a produs luni dimineata, in conditiile in care tot la primele ore ale acestei zile, in Braila, cinci oameni au murit si doi au fost raniti, dupa ce un autoturism a izbit in plin un grup de persoane aflate intr-o statie de autobuz.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger