AcasăOld1 IUNIE. La multi ani, copii! Unde se pot distra prichindeii de...

1 IUNIE. La multi ani, copii! Unde se pot distra prichindeii de Ziua Copilului!

Prima zi a acestei saptamani e dedicata celor mici. De 1 iunie, de Ziua Copilului, fetitele si baietii au parte de toata atentia, bunavointa si distractiile posibile. De acest lucru se ocupa ai lor parinti si bunici, dar si comunitatea locala.

Cum afara e foarte frumos, iar vremea tine din plin cu dorinta de plimbare si de joaca ina er liber a celor mici, in Capitala, spre exemplu, sunt mai multe optiuni pentru copiii care, alaturi de parinti, prieteni de familie si cunoscuti, vor sa petreaca ziua de 1 iunie la aer.

Astfel, daca aleg sa vina catre zona de nord a Bucurestiului, pot vizita Muzeul Satului, de pe Bulevardul Kiselef, sau se pot opri in Parcul Herastrau, unde au la dispozitie o multime de locuri de joaca, dar si varianta de a se plimba, insotiti de adulti, cu vaporasul pe lac. Nu in ultimul rand, parintii isi pot duce micutii la Zoo Baneasa, unde, de 1 iunie, intrarea e libera pentru cei mici.

Tot gratuit pot vizita, in aceasta zi, si Muzeul RATB, situat pe strada Trapezului nr.4, in sectorul 3 al Capitalei, mai precis in Complezul Sportiv RATB, unde au ocazia sa descopere mijloace de transport de colectie, folosite de-a lungul anilor in transportul in comun bucurestean, dar si sa conduca, doar pe un simulator, ce-i drept, un autobuz! Mai trebuie amintit doar ca Muzeul RATB va ramane deschis, luni, pana la ora 15.

sursa foto: jurnalspiritual.eu

author avatar
Cristina Stefan
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger