AcasăOld“Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”,...

“Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”, ultimele cuvinte pe care Mica de la Abracadabra le-a auzit inainte sa moara!

Frumoasa blonda de la Abracadabra, Mica, a auzit niste cuvinte minunate inainte sa moara, tatal fetei spunandu-i probabil cele mai placute cuvinte pe care un parinte le poate pronunta intr-un moment tragic.

Toni Niculescu a iesit devastat de durere din Sala de Terapie Intensiva, acolo unde Michaela Niculescu s-a stins din viata. Cu putin timp inainte ca Mica sa moara, tatal fetei a venit la spital cu un pachet pregatit special pentru printesa lui. Niciun moment nu s-a gandit ca ceea ce-i va spune fiicei sale vor fi ultimele cuvinte pe care Mica le va auzi. „Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”, i-a spus tatal indurerat, potrivit cancan.ro.

(foto: cancan.ro)

Dupa ce a iesit de la Terapie Intensiva, cu o durere de nedescris in suflet, si cu lacrimi in ochi, Niculescu i-a spus unui fost coleg de-al Micai, din Abracadabra, ca poate sa mearga sa o vada. Apoi, plangand in hohote, barbatul l-a strans in brate pe un alt coleg al fiicei lui.

Michaela Niculescu a fost diagnosticata cu o afectiune grava a ficatului si a fost internata la spitalul Fundeni. Medicii au fost foarte rezervati in ceea ce priveste sansele la viata ale Micai de la Abracadabra.

author avatar
Alina Costache
2.437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger