AcasăNewsEveniment medical de excepție: Centenarul Spitalului „Prof. Dr. Al. Obregia” București

Eveniment medical de excepție: Centenarul Spitalului „Prof. Dr. Al. Obregia” București

În perioada următoare va avea loc un eveniment menit să marcheze împlinirea unui secol de la înființarea Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” din Capitală.

Astfel, specialiștii se vor întâlni în sălile de conferință, în perioada 16 – 20 mai, pentru a sărbători – prin știință – 100 de ani de la înființarea celui mai mare spital din România, Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” București.

În acest an, conferința are ca temă principală: „Prevenție și abordare terapeutică – inovare și personalizare în sănătatea mintală. Protecția drepturilor omului în jurisprudența CEDO”.

Manager spital: Dezbaterile științifice vor fi completate de noile informații din domeniu

„Păstrând standardele înalte ale edițiilor trecute, conferința din 2023 va căpăta o altă față. Pacientul se află în continuare în centrul atenției noastre, dezbaterile științifice vor fi completate de noile informații din domeniu, de tehnologiile terapeutice moderne dar și de experiențele practice acumulate în perioada pandemică și după” – a transmis dr. Andrian Țîbîrnă, managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”.

La eveniment vor fi invitați atât medici din domeniu cât și psihologi, psihoterapeuți, asistenți medicali și asistenți sociali, autorități, instituții și toți cei interesați de sănătatea mintală.

Formatul manifestării se anunță unul inovativ, cu workshop-uri la Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” în perioada 16 – 17 mai, dar și sesiunile plenare la Palatul Parlamentului – Senat în perioada 18 – 20 mai.

author avatar
Andrei Coman
292 afisari

3 COMENTARII

  1. reamintim ca in spitalul-balamuc
    sint internati fortzat anual 5’000 de bucuresteni,
    in principal betzivani scandalagii;
    se opereaza in complicitate cu judecatori „specializati” de la judecatoria sectorului 4.

    in starea de dementza generalizata -„starea de alerta”
    stabilimentu obregia fusese propus drept LOC DE CARANTINARE.

    in opinia noastra totu acolo trebuie demolat,
    au multe hectare,imobiliarii- sho’ pa ei|!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger