AcasăNewsEveniment de excepție la Biblioteca Națională a României

Eveniment de excepție la Biblioteca Națională a României

Luni, 16 decembrie, la ora 18.00, Biblioteca Națională a României va fi gazda unui eveniment deosebit, organizat de Editura „Cartea Actuală 3C”, în colaborare cu Asociația Neamul Strămoșesc.


Prof. Cornel Constantin Ciomâzgă, autorul romanelor best-seller „Lucrarea” și „Se întorc morții acasă”, va susține prelegerea „Tradiții, obiceiuri și năravuri”, un eveniment de excepție nu numai prin conținutul de idei și comunicări inedite, dar și prin multitudinea proiecțiilor video spectacular.
Evenimentul se va bucura de participarea excepțională a maestrului Nicolae Maxim-flautistul de aur al Filarmonicii George Enescu, precum si de un microrecital al magistrei cântecului vechi Doina Lavric-Parghel și a Corului de copii MELORITM, dirijat de prof. dr. Elena Maria Nicolai.
Editura “Cartea Actuală 3C” va întregi totodată evenimentul cu o ofertă deosebită, constând într-un pachet promoțional de sărbători, iar autorul celor două cărți va susține la finalul prelegerii o sesiune specială de autografe. Intrarea este liberă!

author avatar
A.P. Redactor
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger