AcasăNewsEVALUAREA NATIONALA 2013. REZULTATELE dupa CONTESTATII

EVALUAREA NATIONALA 2013. REZULTATELE dupa CONTESTATII

Absolventii clasei a VIII-a care nu au fost multumiti de notele primite la EVALUAREA NATIONALA 2013 au depus contestatii sambata, 29 iunie, in intervalul orar 16.00-22.00. REZULTATELE dupa CONTESTATIILE depuse de elevii care s-au considerat nedreptatiti de comisia de la EVALUAREA NATIONALA vor fi comunicate miercuri, 3 iulie.

Notele vor fi afisate atat pe EDU.RO, cat si pe si pe site-urile inspectoratelor scolare. Asadar, dupa ce vor afla rezultatele finale la EVALUAREA NATIONALA 2013, elevii se pot gandi la admiterea la licee. Media de admitere va fi calculata ca medie artimetica dintre media notelor de la EVALUAREA NATIONALA si media generala a anilor de gimnaziu.

Dupa primele rezultate, 71,60% dintre candidati au obtinut nota de trecere la EVALUAREA NATIONALA 2013. Rezultatele sunt mai mult decat multumitoare in conditiile in care anul trecut, au promovat doar 66,21% dintre elevii care au sustinut probele. Din acest motiv, numarul contestatiilor depuse la EVALUAREA NATIONALA 2013 a fost mult mai mic.

Sursa foto: Ziuanews.ro.

Citeste si:

ADMITERE LICEU 2013. TOT ce trebuie sa stie absolventii clasei a VIII-a!

ADMITERE LICEU 2013. Aici gasiti LISTA LOCURILOR LIBERE la toate liceele din tara

author avatar
Anca Murgoci
838 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger