AcasăNewsEvaluarea Nationala 2012 - vezi subiectele integrale ale probei de matematica...

Evaluarea Nationala 2012 – vezi subiectele integrale ale probei de matematica conforme cu edu.ro

Evaluarea Nationala 2012 a continuat cu proba de matematica conform programei prezentate pe edu.ro. Subiectele probei de matematica din cadrul Evaluarii Nationale  va sunt prezentate mai jos. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2012 a început luni cu proba la limba şi literatura română, testarea având loc în 4.516 unităţi de învăţământ, sub supraveghere video. Elevii au susţinut marţi proba la limba maternă, iar miercuri este ultima zi de testare, la matematică din cadrul Evaluarii Nationale 2012.

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Evaluarea Nationala 2012.

Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Peste 190.000 de absolventi ai clasei a VIII-a au sustinut astazi ultima proba a Evaluarii Nationale 2012, elevii avand de rezolvat proba la matematica. In aceasta dimineata, in urma extragerii, a iesit varianta cu numarul 2. Baremele de corectare a testului la matematica vor putea fi urmarite, de la ora 15.00, pe eNational.

Potrivit ministrului interimar al Educaţiei, Liviu Pop, la probă au fost prezenţi 166.830 de elevi, cu 20 la sută maipuţini decât aşteptările ministerului. Subiectele la proba de matematica a evaluarii nationale 2012 sunt considerate accesibile pentru toti elevii.

EVALUARE NATIONALA 2012: Elevii sunt nemultumiti de proba la limba romana

Proba de Matematica a fost ultimul examen din cadrul Evaluarii Nationale 2012. Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a anuntat in urma cu o zi ca prezenta la examenul de Limba romana a fost cu 20% mai mic decat estima Ministerul conform edu.ro.

Vineri, 29 iunie, vor fi afisate rezultatele  Evaluarii Nationale 2012, la avizierele scolilor si pe site-ul edu.ro si in aceeasi zi se vor depune contestatiile. Rezultatele finale dupa contestatii vor fi publicate luni, 2 iulie.Notele de la evaluarea naţională 2012 vor conta la admiterea în liceu, care se va desfăşura în două etape. La prima dintre acestea vor participa elevii care au dat evaluarea naţională şi care vor avea media de admitere calculată ca medie artimetică dintre media notelor de la evaluare şi media generală a anilor de gimnaziu.

Citeste si …

 

 

 

author avatar
Ionut Zgimbau
5.885 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger