AcasăNewsEvaluarea Nationala 2012: Vezi subiectele de la limba romana afisate pe EDU.RO

Evaluarea Nationala 2012: Vezi subiectele de la limba romana afisate pe EDU.RO

pag 1 Subiectele Evaluare Nationala 2012

Evaluarea Nationala 2012 a inceput astazi cu proba la limba si literatura romana. Elevii care au sustinut prima proba din cadrul Evaluarii Nationale 2012 a fost acceptati in salile de examen pana la ora 08:30 (conform edu.ro), iar subiectul extras a fost cel cu numarul 6. Subiectele primei probe din cadrul evaluarii nationale 2012 pentru elevii de clasa a VIII-a, va sunt prezentate mai jos. Extragerea variantei de subiecte a fost facuta pe date de 25.06.2012 si a fost transimsa celor 1387 de centre de examinare a evaluarii nationale 2012. La sfarsitul fiecarei probe a evaluarii nationale 2012 CNEE va afisa subiectele si baremul de notare pe siteul oficial EDU.RO.

Sălile în care se susţine examenul vor fi, în prealabil, adaptate astfel încât elevii să fie aşezaţi câte unul în bancă, în ordine alfabetică. Pe uşa fiecărei săli se va afişa lista nominală cu elevii, dar şi avertismentul prin care se anunţă că este strict interzis accesul cu materiale ajutătoare, mijloace electronice de calcul sau de comunicare. Frauda şi tentativa de fraudă atrag după sine eliminarea din sală şi acordarea notei 1 la lucrarea respectivă. Supravegherea este asigurată, pentru fiecare sală, de doi asistenţi, cadre didactice de altă specializare decât cea corespunzătoare disciplinei la care se susţine proba, proveniţi din unitatea de învăţământ în care are loc examenul”, precizează MECTS.

SUBIECTELE EVALUARII NATIONALE 2012 le puteti vedea aici Evaluarea nationala 2012 va continua marti, 26 iunie, cu proba la limba si literatura materna.Subiectele probei de maine va vor fi afisate dupa terminarea examenului de evaluare nationala. Afisarea rezultatelor se va face vineri, 29 iunie, ora 14,00.Ramai pe siteul ziarului National pentru a afla toate informatiile necesare in timp util.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
5.680 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger