AcasăNewsEvaluarea Nationala 2012 (edu.ro) - Subiectele pentru proba de matematica!

Evaluarea Nationala 2012 (edu.ro) – Subiectele pentru proba de matematica!

Subiectele pentru proba de matematica pentru Evaluarea  Nationala 2012 vor fi afisate pe edu.ro siteul ministerului invatamantului. Evaluarea lucrarilor este facuta de catre doi profesori din unitatea respectiva de invatamant, de regula unitate scolara cu personalitate juridica.

Uite subiectele probei de matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2012

In cazul in care nu exista cate doi profesori la disciplinele la care se sustine proba pentru evaluarea nationala 2012, va fi solicitat un cadru didactic din cea mai apropiata unitate de invatamant. Presiunea pusa pe elevi dupa controversa unui subiect de la limba romana la Evalauarea Nationala 2012, in care nici profesorii nu stiut cu exactitate care varianta este cea corecta, va iesi in evidenta abia la afisarea rezultatelor, cand tinerii vor vedea ce note au obtinut.

Evaluarea lucrarilor se face cu respectarea stricta a baremului unic de evaluare si de notare, pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordandu-se 90 de puncte pentru raspunsurile corecte si complete si 10 puncte din oficiu. După finalizarea fiecărei probe scrise a evaluarii nationale 2012, CNEE va publica pe site-ul oficial (edu.ro) varianta de subiecte extrasă şi baremul de evaluare şi de notare pentru disciplina corespunzătoare. Afişarea primelor rezultate a evaluarii nationalae 2012 este programată vineri, 29 iunie (până la ora 14.00). Tot vinerielevii ce nu au obtinut note satisfacatoare la Evaluarea Natinala 2012  între orele 14.00-18.00, pot fi depune contestaţiile, care vor fi soluţionate în 30 iunie şi 1 iulie. Afişarea rezultatelor finale ale Evaluarii nationala 2012 va avea loc în data de 2 iulie.

Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da like si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Citeste si …

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
5.359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger