AcasăNewsEvaluarea Nationala 2012: Baremul de la proba de limba romana se...

Evaluarea Nationala 2012: Baremul de la proba de limba romana se modifica!

Barem corectare limba romana - Evaluarea Nationala 2012

Baremul de corectare al probei de limba romana din cadrul Evaluarea nationala 2012 se va modifica, a anuntat ministrul invatamantului, Liviu Pop. In sesiunea Evaluarea Nationala 2012, in cadrul probei de limba romana, unul dintre subiectele extrase a creat o mare confuzie atat pentru elevi cat si pentru profesorii corectori a evaluarii nationale. In consecinta baremul stabilit initial , se va schimba si vor fi acceptate ambele raspunsuri, respectiva propozitie fiind considerata si predicativa si subiectiva.

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Evaluarea Nationala 2012.

Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Barem corectare limba romana - Evaluarea Nationala 2012

„Cu puţin timp în urmă am finalizat şedinţa de lucru la nivelul ministerului, comandamentul care a centralizat tot ce se poate spune că constituie subiect vizavi de evaluarea naţională. În acest sens, având păreri divergente chiar din partea experţilor de la Academia Română, plecând de la ceea ce s-a întâmplat în această evaluare, în care aproximativ 42 la sută au răspuns că propoziţia ar fi subiectivă şi 40 şi ceva la sută, că ar fi predicativă , am comunicat centrelor de evaluare să puncteze ambele variante. Am emis un ordin intern. Nu avem o altă soluţie în acest moment”, a declarat Liviu Pop.
Evaluarea Nationala 2012 s-a terminat astazi cu proba de matematica. Elevii isi vor putea vedea notele cat si vor putea depune eventualele contestatii , incepand cu ziua de vineri.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
1.818 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger