AcasăNewsEvaluarea Nationala 2011: Vezi ce se intampla la contestatii!(ora:10.40)

Evaluarea Nationala 2011: Vezi ce se intampla la contestatii!(ora:10.40)

Rezolvarea contestatiilor pentru Evaluarea Nationala 2011 se desfasoara in 25 si 26 iunie, pentru ca in 27 iunie sa fie afisate rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2011 dupa contestatii.

Evaluarea Nationala contestatii
Evaluarea Nationala contestatii

In situatia in care se constata diferente de notare mai mari de 1,50 puncte, in plus sau in minus, intre notele de la evaluarea initiala pentru Evaluarea Nationala 2011 si cele de la contestatii, presedintele comisiei de contestatii va decide reevaluarea lucrarilor respective de catre o alta comisie, formata din profesori cu experienta, altii decat cei care au evaluat initial lucrarile in centrul de contestatii.

Evaluarea Nationala 2011: S-au afisat listele cu rezultate

Reevaluarea se va face dupa o noua secretizare a lucrarilor, respectand cu strictete baremul de evaluare Evaluarea Nationala 2011 si de notare si toate procedurile de evaluare. Potrivit ordinului ministrului Educatiei, media de admitere la liceu este media aritmetica intre media generala la Evaluarea Nationala 2011 sustinuta de absolventii clasei a VIII-a si media generala de absolvire a claselor a V-a – a VIIIa. Pentru absolventii din promotiile de pana in anul 2009 inclusiv, in media de admitere, media generala obtinuta la Evaluarea Nationala se va inlocui cu media de la examenul de capacitate.

„Media de admitere in liceu este mai importanta pentru noi decat cea la evaluarea nationala care poate fi si 1.00 pentru ca oricum se aduna cu media generala din clasele V-VIII”, a declarat vineri,  inspectorul general scolar al Capitalei, prof. Cristian Alexandrescu.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
13.483 afisari

4 COMENTARII

  1. „presedintele comisiei de contestatii va decide reevaluarea lucrarilor respective de catre o alta comisie, formata din profesori cu experienta”

    Sa inteleg ca pana acum au corectat doar profesori fara experienta??? Doamne, Dumnezeule, in ce tara traim!!!

    • Fiecare interpreteaza cum vrea desi fraza nu se refera la ce ai spus tu mai sus.Daca asta intelegi tu , nu e de mirare in ce tara traim. Intradevar e o propozitie cu doua taisuri , dar nu cred ca trebuie sa mergi pe ideea ca lucrarile au fost corectate de profesori fara experienta . e deja prea exagerat.

      • Maria, gresesti.
        Chiar corecteaza si profesori ‘CARE NU STIU SA CORECTEZE’, ei aplica baremul strict, nu sunt capabili sa corecteze o lucrare cu o alta rezolvare si care a ajuns la un rezultat corect.
        Stiu deja 2 cazuri concrete!

  2. Doamne,chiar ca traim intr-o tara…….Cu asemenea comentarii rautacioase nu faceti decat sa jigniti copiii care intr-adevar au muncit timp de 8 ani pentru a obtine note bune atat in scoala cat si la examene.Sa va fie rusine tuturor acelora care invinuiti pe altii pentru rezultatele proaste ale propriilor copii,desi ar trebui sa va ganditi mai bine cine este de vina:nu sistemul,nu tara in care traim ci parintii care nu se ocupa de copiii,dar prefera sa aruncev vina pe altii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger