Cauta

Evaluarea nationala 2011! Vezi AICI rezultatele !!!

(EDU.RO) VEZI Rezultate FINALE, listele ACTUALIZATE-Evaluare Nationala 2011

Evaluarea Nationala 2011: Vezi ce se intampla la contestatii!(ora:10.40)

Rezultatele partiale la evaluarea nationala 2011 (publicate inainte de corectarea contestatiilor) au fost afisate la avizierele fiecarei scoli in care s-a desfasurat Evaluarea Nationala 2011 vineri, 24 iunie, incepand cu ora 11:00.Tot vineri, intre orele 14:00 si 18:00, au fost depuse contestatiile pentru evaluarea nationala 2011, care vor fi solutionate in 25 si 26 iunie. Afisarea rezultatelor finale, dupa contestatii, va avea loc in data de 27 iunie.

Inscrie-te la newsletterul national.ro, pentru a primi REZULTATELE FINALE LA evaluarea nationala 2011 !!!

Evaluarea nationala 2011! Vezi AICI rezultatele!
Evaluarea nationala 2011! Vezi AICI rezultatele!

In Bucuresti, rezultatele examenelor la evalauarea nationala 2011 si mediile obtinute de elevi in clasele V-VIII vor fi publicate pe site-ul Inspectoratului Scolar Bucuresti abia dupa ce contestatiile la evaluarea nationala 2011 vor fi rezolvate. La nivel national, Ministerul Educatiei (edu.ro) nu va publica online rezultatele nominale ale fiecarui absolvent de gimnaziu, insa va publica „o centralizare pe transe de note, o statistica” a rezultatelor la nivel national.

Inspectoratele Judetene nu sunt obligate prin lege sa afiseze online rezultatele la Evaluarea Nationala 2011. Fiecare Inspectorat Scolar Judetean va decide ce face in acest sens. Evaluarea nationala 2011 s-a incheiat miercuri cu proba la matematica. In 2011 Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a s-a desfasurat in perioada 20-22 iunie, la test fiind inscrisi peste 220.000 de elevi.

Vezi lista cu rezultatele partiale la Evaluarea Nationala 2011:

[poll id=”1″]

Ajuta-ti prietenii si dati LIKE , SHARE, TWITT acestui articol ( si nu numai).

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version