AcasăNewsEvaluare Nationala 2012: vezi baremele de corectare ale subiectelor de la limba...

Evaluare Nationala 2012: vezi baremele de corectare ale subiectelor de la limba materna, conform EDU.RO

Marti s-a desfasurat a doua proba din cadrul Evaluarii Nationale 2012. Intra sa vezi care a fost baremul de corectare in cazul subiectului la limba si literatura materna.

(foto: monitorulcj.ro)

Marti s-a desfasurat a doua proba din cadrul Evaluarii Nationale 2012. La aceasta au luat parte doar absolventii clasei a VIII-a care fac parte din cadrul minoritatilor nationale, examenul desfasurandu-se in una dintre limbile germana, maghiara, rromani, sarba, slovaca si ucraineana.

Testul a continut doua subiecte, cotate cu cate 45 de puncte. Acestora li s-au adaugat 10 puncte din oficiu, nota finala urmand sa conteze in timpul inscrierii la liceu.

Baremele de corectare ale testelor pot fi consultate pe siteul oficial al Ministerului Educatiei, edu.ro, la sectiunea „Subiecte si bareme” (click aici).

Evaluarea Nationala va lua sfarsit maine cu proba la matematica. Examenul este programat sa inceapa la ora 9.00, la aceasta urmand sa ia parte peste 190.000 de absolventi de clasa a VIII-a.

Ramaneti pe site-ul eNational si pe contul de Facebook al Ziarului National pentru a afla toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

author avatar
Ionut Zgimbau
3.013 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger