AcasăNewsEVALUARE NATIONALA 2012, proba de matematica: Ce spun elevii dupa ce au...

EVALUARE NATIONALA 2012, proba de matematica: Ce spun elevii dupa ce au iesit din examen!

(foto: opiniatimisoarei.ro)

EVALUAREA NATIONALA 2012 se incheie miercuri, 27 iunie, cu proba de matematica. Unii elevi au spus, la iesirea din salile de clasa, ca proba de la evaluarea nationala din acest an li s-a parut „usoara”.

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Evaluarea Nationala 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Unii elevi spun ca proba de matematica de la EVALUAREA NATIONALA 2012 a fost usoara (foto: opiniatimisoarei.ro)

Cativa elevi inscrisi la EVALUAREA NATIONALA 2012 au iesit din salile de examen dupa aproximativ o ora de la inceperea probei la matematica. Desi multi copii, dar si parintii acestora, s-au temut cel mai mult de examenul de matematica din cadrul EVALUARII NATIONALE 2012, candidatii care au iesit din salile de examen la jumatatea timpului acordat rezolvarii probei au dat de inteles ca examenul de matematica de la EVALUAREA NATIONALA 2012 a fost „usor”.

„A fost foarte usor. Am rezolvat si ecuatia, si fractia. Au fost ceva probleme la subiectul al III-lea. Sper sa iau 6”, a marturisit un elev care a sustinut examenul de matematica din cadrul EVALUARII NATIONALE 2012 la Scoala „Alexandru cel Bun” din Buzau, citat de bzi.ro.

Astfel, conform variantei 2, cea extrasa si comunicata elevilor care au sustinut miercuri proba de matematica din cadrul examenului de EVALUARE NATIONALA 2012, candidatii au avut de rezolvat trei subiecte. Printre cerintele trecute pe foaia de examen la EVALUAREA NATIONALA 2012, proba de matematica, se numara efectuarea unui calcul simplu, calcularea perimetrului unui romb, aria totala a unui cub si sa rezolve un grafic. Subiectul III a continut doua probleme de geometrie.

La finalul probei de matematica din cadrul EVALUARII NATIONALE 2012, Centrul National pentru Evaluare si Examinare va publica pe site-ul http://subiecte2012.edu.ro/ varianta de subiecte extrasa pentru testarea la matermatica si baremul de evaluare si de notare.

Tie cum ti s-a parut proba de matematica de la EVALUAREA NATIONALA 2012?

1.811 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger