AcasăNewsEVALUARE NATIONALA 2012, incident la proba de matematica: Un elev a fost...

EVALUARE NATIONALA 2012, incident la proba de matematica: Un elev a fost prins copiind de pe o fituica!

EVALUAREA NATIONALA 2012, proba la matematica, nu a fost lipsita de incidente. Un elev din Timisoara a fost eliminat dupa ce a fost prins in timp ce copia de pe o fituica.

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Evaluarea Nationala 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

Evaluare nationala 2012- elev prins "inspirandu-se" dintr-o copiuta, eliminat de la proba de matematica (foto: dorohoinews.ro)

Elevii au sustinut, miercuri, ultima proba de la EVALUAREA NATIONALA 2012, cea la matematica. Examenul nu a fost lipsit de incidente. La Timisoara, un elev care nu s-a simtit suficient de pregatit, a fost prins de catre profesorii supraveghetori in timp ce copia de pe o fituica. Baiatul a fost eliminat din sala si a primit nota 1, titreaza Opinia Timisoarei.

Daca in Timis un candidat a vrut sa copieze, pentru a incerca sa ia o nota cat mai mare la proba de matematica, la EVALUAREA NATIONALA 2012, in Buzau multi elevi s-au declarat optimisti dupa ce au sustinut ultimul test al evaluarii din acest an. Potrivit bzi.ro, candidatii care au iesit din salile de examen la circa o ora dupa ce au primit subiectele au spus au spus ca cerintele la proba de matematica din cadrul Evaluarii Nationale nu au fost chiar atat dificile. „A fost foarte usor. Am rezolvat si ecuatia, si fractia. Au fost ceva probleme la subiectul al III-lea. Sper sa iau 6”, a marturisit un elev, conform sursei citate.

Dupa ce probele de la EVALUAREA NATIONALA 2012 s-au incheiat, primele rezultate ale examenelor vor fi afisate vineri, 29 iunie, pana la orele 14. Candidatii nemultumiti de nota obtinuta pot face contestatie. Acestea pot fi depuse tot vineri, intre orele 14-18, au anuntat reprezentantii Ministerului Educatiei. Contestatiile inregistrate vor fi solutionate sambata, 30 iunie, si duminica, 1 iulie, urmand ca REZULTATELE FINALE la EVALUAREA NATIONALA 2012 sa fie afisate luni, 2 iulie.

1.444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger