AcasăNewsEvaluare Nationala 2012: Elevii sustin proba la matermatica

Evaluare Nationala 2012: Elevii sustin proba la matermatica

evaluare-nationala-barem-subiecte-elevi-matematica-capacitate-foto-infomm.ro

Peste 190.000 de elevi de clasa a VIII-a sutin, miercuri, ultima proba din cadrul Evaluarii Nationale. Vor urma afisarea notelor, contestatiile si inscrierea la liceu.

evaluare-nationala-barem-subiecte-elevi-matematica-capacitate-foto-infomm.roEvaluarea Nationala se va incheia miercuri, cu proba scrisa la matematica, cei peste 190.000 de absolventi de clasa a VIII-a urmand sa afle vineri, pana la ora 14.00, notele pe care le-au primit la doua examene, in cazul elevilor de nationalitate romana, ori trei examene, in cazul elevilor ce apartin minoritatilor. In cazul in care elevilor nu le vor conveni notele primite, vineri, pana la ora 18.00, pot depune contestatii urmand sa afle notele finale pe 2 iulie.

Baremele de corectare a testului la matematica vor putea fi urmarite, de la ora 15.00, pe eNational.

In urma aflarii rezultatelor acestia isi vor putea calcula si media de admitere la liceu astfel incat sa-si faca planuri asupra carui liceu se pot inscrie. In acest scop elevii pot urmari pe eNational un top 10 al liceelor dupa media de admitere inregistrata anul trecut. Topul poate fi urmarit aici.

Notele de la Evaluarea Nationala vor fi importante la admiterea la liceu, media de admitere urmand a se calcula ca medie artimetica dintre media notelor de la evaluare si media generala a anilor de gimnaziu.

Ramaneti pe site-ul eNational si pe contul de Facebook al Ziarului National pentru a afla toate informatiile despre EVALUAREA NATIONALA 2012 in timp util!

author avatar
Ionut Zgimbau
1.910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger