AcasăNewsEVALUARE NATIONALA 2012: AFLA raspunsul CORECT la proba de la romana -...

EVALUARE NATIONALA 2012: AFLA raspunsul CORECT la proba de la romana – ce era SUBORDONATA, conform baremului de pe EDU.RO

(foto: edu.ro)

EVALUARE NATIONALA 2012 – Ce era subordonata de la punctul 3, SUBIECTUL II (subiectul doi), la proba la romana, de luni, 25 iunie? Subiectiva, predicativa sau atributiva? Elevii au aflat conform baremului publicat pe site-ul EDU.RO, ca RASPUNSUL CORECT era varianta C – SUBIECTIVA.

Raspunsul corect la punctul 3, subiectul II era SUBORDONATA SUBIECTIVA, conform edu.ro (foto: stiri.botosani.ro)

Elevii care au sustinut, luni, proba la limba si literatura romana, la EVALUAREA NATIONALA 2012,  au avut de raspuns, la punctul 3 de la SUBIECTUL II, urmatoarei cerinte: “Noteaza litera corespunzatoare raspunsului corect: Propozitia subordonata din fraza <Ceea ce ma jeneaza este dificultatea rasfoirii> este: a. atributiva, b. predicativa, c. subiectiva”.

EVALUARE NATIONALA 2012: Subiecte proba romana. Ce este subordonata “Ceea ce ma jeneaza este dificultatea rasfoirii”?

EVALUARE NATIONALA 2012: VEZI SUBIECTELE la limba si literatura romana – Ciresarii si propozitia subordonata!

Potrivit baremului corespunzator probei de limba si literatura romana, din cadrul examenului EVALUARE NATIONALA 2012, publicat pe site-ul Ministerului Educatiei (edu.ro), raspunsul corect, pentru care elevii primeau 6 puncte, este varianta C, respectiv SUBORDONATA SUBIECTIVA. Asadar, candidatii au aflat raspunsul corect la subiectul care le-a dat, se pare, mari emotii la proba de limba romana, prima din cadrul examenului EVALUARE NATIONALA 2012, care continua, marti, cu proba la limba si literatura materna si miercuri cu proba scrisa la matematica.

(foto: edu.ro)

 

8.481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger