AcasăNewsEVALUARE NATIONALA 2012: AFLA perioada de inscriere si data examenelor!

EVALUARE NATIONALA 2012: AFLA perioada de inscriere si data examenelor!

(foto: ziare-pe-net.ro)

EVALUAREA NATIONALA 2012 incepe luni, 25 iunie, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Pana atunci, parintii trebuie sa stie ca prima zi de inscriere a absolventilor de clasa a opta la acest examen este luni, 18 iunie.

Elevii de clasa a opta se pregatesc de EVALUAREA NATIONALA (foto: ziare-pe-net.ro)

Asadar, inscrierile la EVALUAREA NATIONALA au loc in perioada 18-20 iunie, potrivit Ministerului Educatiei. Odata inscrisi, incepand cu saptamana viitoare, absolventii claselor a opta din intreaga tara vor da piept cu emotiile examenelor, programate dupa cum urmeaza: primul este cel la limba si literatura romana, proba scrisa, ce va avea loc pe 25 iunie. Urmeaza examenul de limba si literatura materna – proba scrisa, pe 26 iunie.

Absolventii claselor a opta vor intra in salile de examen pentru ultimul examen, cel la matematica, pe 27 iunie. Dupa ce vor scrie pe foile de examen toata cunostintele acumulate la materiile mentionate, elevii vor trece din nou prin emotii, de data aceasta in ziua afisarii rezultatelor, pe 29 iunie.

Notele vor fi afisate pana la orele 14 ale zilei de 29 iunie, potrivit calendarului pentru EVALUAREA NATIONALA 2012, publicat pe site-ul Ministerului Educatiei. Elevii nemultumiti de rezultatele obtinute la aceasta evaluare pot depune contestatii, in aceeasi zi de vineri, intre orele 14-18.

Aceste contestatii vor fi rezolvate in intervalul 30 iunie-1 iulie 2012, urmand ca rezultatele finale ale EVALUARII NATIONALE 2012 ( de dupa contestatii) sa fie afisate pe 2 iulie.

871 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger