AcasăNewsEurovisionul rebuturilor

Eurovisionul rebuturilor

Ilinca şi Alex Florea, câştigătorii controversaţi ai ediţiei

Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, cu piesa „Yodel It”, dupa ce au castigat Selectia Nationala. Dar, ce sa vezi, piesa castigatoare la Eurovisionul romanesc a fost respinsa la concursul din Elvetia!

Ilinca şi Alex<br >Florea<br >câştigătorii<br >controversaţi<br >ai ediţiei

Mihai Alexandru, compozitorul piesei „Yodel it!” care va reprezenta Romania la Eurovision 2017, a facut o dezvaluire care nu ne mai mira. El a recunoscut ca melodia a fost compusa pentru o formatie din Elvetia, asa explicandu-se ca nu are nimic romanesc, insa artistii din Tara Cantoanelor au refuzat-o. Si daca tot a ramas cu piesa gata facuta, Mihai Alexandru a inscris-o la Selectia Nationala Eurovision din Romania. „Eram convins ca radiourile comerciale nu vor difuza piesa, dar niciodata nu-i putem impaca pe toti. (…) Aceasta piesa a fost facuta pentru Timebelle, cei care au castigat in Elvetia.

La inceput proiectul era ca trebuia sa o iau pe Ilinca sa fac ceva tipic elvetian. Ei mi-au cerut chestia asta. Cum am dus-o si pe Miruna (Manescu, vocalista Timebelle – n.r.) in Elvetia si am format grupul acesta cu ea, acum doi ani. Nici presa internationala nu stie chestia asta… Piesa a fost facuta pentru formatia Timebelle din Elvetia. Dupa aceea, ei au primit o piesa din Suedia, la care au ramas pentru ca au tras managerii si toata lumea, venind cu foarte multe garantii (suedezii )si au renuntat la mine si la proiectul meu. Asa ca am ramas cu piesa si a trebuit sa fac ceva cu ea pana la urma”, a declarat Mihai Alexandru la TVR. Bravo, asa ne trebuie! Rebuturi!

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger