AcasăNewsEUROVISION 2017: Ai o poveste, castigi! N-ai, stai acasa

EUROVISION 2017: Ai o poveste, castigi! N-ai, stai acasa

Dupa voturile de simpatie politica, acum Eurovision s-a aliniat show-urilor de televiziune unde se vinde emotie. Muzica, las-o, ca mai sunt editii, n-au intrat anii in sac.

Salvador Sobral a primit 758 de puncte dar are nevoie de o inima noua

Intr-un fel, s-a facut dreptate, pentru ca Portugalia nu a castigat niciodata Eurovisionul. Pe de alta parte, daca asculti piesa lui Salvador Sobral, compusa de sora sa, Luisa, realizezi ca, in acelasi registru, au existat maestri incontestabili precum Nat King Cole, Luis Armstrong, sau Frank Sinatra care ar fi spulberat audienta la Kiev.

Eurovision Moldova a spălat ruşinea României

Acum stim cu totii, „Amar pelos dois”, in traducere „Dragoste pentru doi”, este chiar povestea lui Salvador, si a unei inimi care trebuie sa bata pentru doi oameni, caci tanarul portughez se afla pe lista de asteptare a unui transplant de inima si nu poate calatori afara din tara mai mult de 2 saptamani fara echipa sa medicala. Asa a ajuns Eurovision un fel de Cruce Rosie. Trebuie insa amintita declaratia lui Salvador: „Traim intr-o lume in care muzica este facuta de hituri de o vara. Un soi de fast food music. Acesta este un vot pentru oamenii care intr-adevar fac muzica. Muzica nu este ca artificiile, muzica trebuie simtita, asa ca hai sa incercam sa facem asta si sa aducem muzica inapoi”.

Bulgarul de viitor si tunurile din Tirol

Sincer, piesa tanarului bulgar a fost foarte buna, iar piesa Moldovei, vesela, antrenanta, limpede si foarte catchy, a spalat rusinea yodlerelor romanesti, o bucata cotata cu locul sase la casele de pariuri, care a ajuns, lejer, pe sapte, prin miraculoasa sutinere a publicului. Ca veni vorba de yodlerit, chiar ca trebuie sa fii ga-ga la cap, sa pui tunuri, fie si de epoca sau glosy, pe scena din Kiev, tara care inca are probleme uriase cu razboiul din Crimeea. Apoi, ce-o avea tunul cu yodler-ul, numai mintile cu una bucata circumvolutiune pot sti…

Glume proaste

Incident socant pe scena Eurovision 2017. Un barbat infasurat intr-un steag al Australiei a urcat pe scena, in timp ce castigatoarea Eurovisionului de anul trecut, cantareata Jamala, isi prezenta noul single ”I Belive in you”, si spre suprinderea tuturor acesta si-a dat jos pantalonii, intr-un gest de teribilism. Ulterior s-a aflat ca individul e celebru in Ucraina pentru farsele pe care le face. Ca de cacao, asa, ultima.

Ceruta de nevasta la Eurovision

Reprezentanta Macedoniei a avut parte de cea mai mare surpriza din viata ei. Imediat dupa ce si-a incheiat prestatia din semifinalele Eurovision 2017 a fost ceruta de nevasta de catre iubitul sau. Intregul moment s-a petrecut in direct, in timp ce reporterii show-ului se aflau in zona de interviuri si tocmai ce o intrebau pe frumoasa concurenta daca are incredere ca va merge in marea finala. Aflata langa iubitul sau, Jana Burčeska s-a trezit cu inelul si cu cererea in casatorie.

author avatar
Catalin Dumitrescu
447 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger