AcasăNewsEUROVISION 2013: Robert Turcescu, surpriza serii! Iata primii finalisti de pe 9...

EUROVISION 2013: Robert Turcescu, surpriza serii! Iata primii finalisti de pe 9 martie! (VIDEO)

In prima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2013 au participat 16 concurenti, insa doar 6 dintre acestia s-au calificat pentru etapa finala de pe 9 martie.

Robert Turcescu, alaturi de intreaga formatie, Casa Presei, a fost printre favoritii publicului, situandu-se la mii de voturi distanta de oricare alt concurent. Cu toate acestea pentru finala s-a facut o medie intre voturile acordate de telespectatori si cele date de juriu.

Asa arata in prima faza clasamentul, pe baza voturilor exprima prin SMS de telespectatori

Din voturile date de public s-a facut un clasament, astfel incat cel care a primit cele mai multe sms-uri a obtinut 12 puncte, al doilea 10 puncte, al treilea 8 puncte. Cel de pe locul 4 a avut 7 puncte, locul cinci 6 puncte, locul sase 5 puncte, locul sapte 4 puncte, locul opt 3 puncte, locul noua 2 puncte si locul zece un punct.

[youtube]mjzqk9_VxEk[/youtube]

Totodata si juriul a acordat puncte, de la 1 la 12, iar apoi s-a facut o medie intre cele doua punctaje si primii sase clasati au ajuns in finala care va avea loc pe 9 martie.

[youtube]7stmxFS1W-8[/youtube]

Primul care va deschide finala Selectiei Nationale Eurovision 2013 va fi Casa Presei cu piesa Un refren. Al treilea concurent din finala va fi Criminal Mind, cu piesa FreeStay, iar cea de-a cincea piesa din concurs va fi Unique a Luminitei Anghel.

[youtube]4NACQQJ_A9k[/youtube]

Finala va continua cu It’s my life, interpretata de  Cezar, care va fi a saptea piesa in concurs, numarul noua fiind Emilia, cantata de Electric Fence, iar cel de-al saselea finalist, si al unsprezecelea in lista concurentilor din finala este Tudor Turcu (finalistul X Factor) cu melodia Hello.

[youtube]hnxG7E8gAmw[/youtube]

A doua etapa a semifinalei va avea loc duminica, si va fi difuzata pe TVR1, cand se vor vota ceilalti sase concurenti care vor participa la finala din 9 martie. Acestia vor ocupa locurile doi, patru, sase, opt, zece si doisprezece.

author avatar
Alina Costache
1.908 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger