AcasăNewsEuropol: „Bombardierul din Constanța, reținut!”/ S-a întâmplat după ce bărbatul a înjurat...

Europol: „Bombardierul din Constanța, reținut!”/ S-a întâmplat după ce bărbatul a înjurat și amenințat „mascații”

sursa foto: captură video Facebook/Sindicatul Europol

Incidentul din stradă, de zilele trecute, din Constanța, s-a lăsat cu o reținere. „Bombardierul din Constanța, reținut!” – a anunțat, vineri seară, Sindicatul Europol.

Bărbatul de 32 de ani din Constanța, care a oprit la întâmplare o mașină în trafic pentru a se da mare în fața iubitei sale și a nimerit peste o dubă a luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, a fost reținut pentru ultraj, potrivit realitatea.net. S-a aflat că tânărul e cunoscut drept Valentino.

Bărbatul, reținut după amenințări și injurii adresate „mascaților”

Conform Sindicatului Europol, care anunță reținerea „bombardierului din Constanța”, bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanța. „După ce a fost emis mandat de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore a individului care a adresat amenințări și injurii „mascaților” sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanța”, au anunțat reprezentanții Sindicatului Europol, într-un mesaj transmis pe Facebook, în seara zilei de 10 martie.

În cazul de față s-a mai luat o decizie, de această dată în cazul tinerei filmate înjurând de zor. Femeia a fost amendată cu o sumă deloc de neglijat – 7000 de lei, conform sursei citate. „De asemenea, a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 7000 de lei, femeia de 34 de ani care înjura ca la ușa cortului pe filmarea apărută în spațiul public”, a mai transmis Sindicatul Europol.

În acest caz, reprezentanții Europol au postat, în seara zilei de 8 martie, o înregistrare video cu situația apărută în stradă.

Vă avertizăm că sunt imagini ce vă pot afecta emoțional:

author avatar
Andrei Coman
732 afisari

12 COMENTARII

  1. Asta e ditamai ti ganoiu. Cerea taxa de ”protectie” la tarabele din M angalia. Ma-sa acestui gunoi se dadea ghicitoare. A si fost inchisa de 4 ori.

  2. Pe tiga nca au inchis-o ? Ma gandesc sa merg sa-i dau niste p uli in gura (face fuc king).

  3. Mascații nu au și arme în dotare? Un glonț în ceafă sau tâmplă și gata. Dacă sunt în bună dispoziție în rotulă.
    Repetă figura asta de cîteva ori și e liniște în C-ța.

  4. ” 7000 de lei, femeia de 34 de ani care înjura ca la ușa cortului ”

    -cam mult:
    cat se da pentru blesteme?
    (o fi „amenintare”?)

  5. Toti babuinii scāpati de la zoo se dau smardoi. Uitati cum stā cimpanzeul în piscinā, e singurul mod în care mai scapā de jeg si împutziciune. Urâtania asta, care precis semneazā cu deshtiul, dupā ce si l-a scos din koor, e bombardier? Poate gunoier. Un glont direct între ochi, āstora, fārā discutii.

  6. Trebuia ridicatā si putoarea aia care orācāia de parcā o cālcase trenul. Asta e ” strategia ” scursurilor āstora, urletul si scandalul, ca sā intimideze. Din ce trāiesc jegurile astea? La ocnā, la drumuri si poduri, la târnācop, cā la altceva nu sunt buni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger