AcasăNewsEUROPOL a aflat cu cine se droga Vlad Pascu, la petreceri: "Erau...

EUROPOL a aflat cu cine se droga Vlad Pascu, la petreceri: „Erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice”

Tragedia din Popești Leordeni, după cea din 2 Mai

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, a dezvăluit cu cine se droga Vlad Pascu, la petreceri. Se pare că la petrecerea cu droguri au participat și copiii unor persoane publice și șefi de instituții din județul Constanța.

Potrivit acestuia, prezența acelor persoane la petrecerea la care s-ar fi consumat droguri a fost oarecum ignorată.

Participau şi beizadelele unor funcţionari din Constanţa

Președintele Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica, spune că există informații potrivit cărora la petrecerea cu droguri ar fi participat și copiii unor persoane publice și șefi ai unor instituții din județul Constanța.

Vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere. La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile dlui Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri.

Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt…

Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța.

Nu, n-am identificat și nici n-am reușit să mergem atât de departe, până la urmă n-a fost acesta scopul. Au fost informații pe care le-am primit de la oameni, din dorința oamenilor de a spune unele lucruri.

Cred că ar trebuie să răspundă cei de la IPJ Constanța sau cei ai Parchetului, pentru că a fost deschis un dosar penal pentru consum și deținere de droguri și cred că și oamenii pot să spună pentru că nu am făcut noi o anchetă paralelă, n-avem timp de așa ceva.

Am primit informații de la oameni ai locului care văd lucruri de ani de zile și de fiecare dată când apare câte un astfel de incident simt nevoia să spună aceste lucruri„, a spus Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, la postul TV Digi24.

Vlad Pascu, în arest preventiv

Vlad Pascu, pe lângă problemele cauzate de accidentul pe care l-a provocat la 2 Mai, unde a ucis 2 oameni, mai are şi alte necazuri legate de faptul că procurorii DIICOT au deschis și ei un dosar pe numele lui, pentru trafic de droguri și pentru că și-ar fi pus locuința la dispoziția prietenilor săi pentru a se droga în siguranță.

Vlad Pascu și amicii săi ar fi fost aprovizionați, în unele situații, chiar de către mama tânărului, Miruna Pascu.

Unii martori ar fi declarat în fața anchetatorilor că femeia avea cunoștință inclusiv de faptul că, pe fondul consumului de droguri, în locuință aveau loc orgii sexuale, organizate de fiul ei, au susţinut diferite surse pentru Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
646 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger