Cauta

Europarlamentarul Tapardel desfiinteaza atitudinea lui Iohannis: recidiveaza in a-si ataca si denigra propria tara

Facand referire la prezenta lui Klaus Iohannis, marti, in Germania, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare și integrare franco-german -la care a fost invitat in calitate de seful statului ce detine Presedintia Consiliului UE -europarlamentarul Claudia Tapardel e de parere ca presedintele a comis o noua gafa majora, atacand Romania intr-un moment total nepotrivit.

„In loc sa reprezinte asa cum se cuvine Romania la un eveniment atat de important, presedintele Klaus Iohannis recidiveaza in a-si ataca si denigra propria tara. In loc sa profite de evenimentul istoric de la Aachen si de norocul formidabil ca Romania sa detina Presedintia Consilului Uniunii Europene in aceasta perioada, presedintele Iohannis s-a apucat sa arunce cu sageti otravite catre Guvernul Romaniei. Se remarca inca o data atitudinea duplicitara a presedintelui Iohannis, care la sfarsitul anului trecut declara ca actualul Executiv este pregatit sa preia Presedintia rotativa a Consiliului UE, iar astazi face praf acelasi Executiv, pe motiv ca nu stie sa guverneze. Oare cand spune adevarul Klaus Iohannis? De asemenea, este inacceptabila atitudinea sefului statului, mai ales ca a fost invitat la acest eveniment major pentru politica europeana pentru a reprezenta Presedintia Romana a Consiliului Uniunii Europene”, considera Tapardel.

Mai mult, europarlamentarul e de parere ca alta ar fi trebuit sa fie abordarea presedintelui Iohannis la acest eveniment, in ideea ca nu ar fi stiut sa profite, in interesul Romaniei, de un moment atat de important. „Aici nu este vorba doar despre atacuri la adresa adversarilor politici sau despre dorinta disperata a lui Klaus Iohannis de a mai obtine cu orice pret un mandat la Palatul Cotroceni. Ceea ce nu intelege seful statului este ca, tot atacand ceea ce se intampla in propria tara, te pozitionezi chiar impotriva ei, ceea ce este total absurd pentru un presedinte de tara. Toate aceste fapte ne fac sa ne intrebam daca nu cumva pe agenda personala a presedintelui Klaus Iohannis se afla doar intentia castigarii alegerilor prezidentiale in Romania sau are si un alt interes ascuns si obscur, anume distrugerea imaginii si credibilitatii Romaniei la Bruxelles”, conchide Tapardel.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version