AcasăNewsEuroparlamentarul Tapardel desfiinteaza atitudinea lui Iohannis: recidiveaza in a-si ataca si denigra...

Europarlamentarul Tapardel desfiinteaza atitudinea lui Iohannis: recidiveaza in a-si ataca si denigra propria tara

Facand referire la prezenta lui Klaus Iohannis, marti, in Germania, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare și integrare franco-german -la care a fost invitat in calitate de seful statului ce detine Presedintia Consiliului UE -europarlamentarul Claudia Tapardel e de parere ca presedintele a comis o noua gafa majora, atacand Romania intr-un moment total nepotrivit.

„In loc sa reprezinte asa cum se cuvine Romania la un eveniment atat de important, presedintele Klaus Iohannis recidiveaza in a-si ataca si denigra propria tara. In loc sa profite de evenimentul istoric de la Aachen si de norocul formidabil ca Romania sa detina Presedintia Consilului Uniunii Europene in aceasta perioada, presedintele Iohannis s-a apucat sa arunce cu sageti otravite catre Guvernul Romaniei. Se remarca inca o data atitudinea duplicitara a presedintelui Iohannis, care la sfarsitul anului trecut declara ca actualul Executiv este pregatit sa preia Presedintia rotativa a Consiliului UE, iar astazi face praf acelasi Executiv, pe motiv ca nu stie sa guverneze. Oare cand spune adevarul Klaus Iohannis? De asemenea, este inacceptabila atitudinea sefului statului, mai ales ca a fost invitat la acest eveniment major pentru politica europeana pentru a reprezenta Presedintia Romana a Consiliului Uniunii Europene”, considera Tapardel.

Mai mult, europarlamentarul e de parere ca alta ar fi trebuit sa fie abordarea presedintelui Iohannis la acest eveniment, in ideea ca nu ar fi stiut sa profite, in interesul Romaniei, de un moment atat de important. „Aici nu este vorba doar despre atacuri la adresa adversarilor politici sau despre dorinta disperata a lui Klaus Iohannis de a mai obtine cu orice pret un mandat la Palatul Cotroceni. Ceea ce nu intelege seful statului este ca, tot atacand ceea ce se intampla in propria tara, te pozitionezi chiar impotriva ei, ceea ce este total absurd pentru un presedinte de tara. Toate aceste fapte ne fac sa ne intrebam daca nu cumva pe agenda personala a presedintelui Klaus Iohannis se afla doar intentia castigarii alegerilor prezidentiale in Romania sau are si un alt interes ascuns si obscur, anume distrugerea imaginii si credibilitatii Romaniei la Bruxelles”, conchide Tapardel.

author avatar
Andrei Coman
326 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu cumva Tapardel este sinonim cu Parpanghel ? Mai fetito , tu , in loc sa savurezi momentul istoric care a avut loc la Aachen- Aix la Chapelle unde binomul franco- german a confirmat inceputul formarii Stetelor Unite ale Europei , te preocupa mahalaua din tarisoara nostra condusa de comunisti.

  2. Mutalakul vernerel este un simplu general,dupa cum striga orbanul,intr-o armata straina de Romania,manifestandu-se ca un mercenar adevarat in slujba stapanului ce la numit guvernator general,mai mult,in Colonia lui.Cum sa lucreze mutalakul pentru tara unde este guvernator,ar fi contra naturii sale de nemtalau in slujba merkelovei,prietena lui putin,ar fi ca si cum maine,mutalakul,ar infia unul din cei 18 copii ramasi orfani de parinti,ar fi culmea everestului.Johannus s-a dus sa se inchine imparatiei dualiste a UIE,ne mai miram de ce se produce brexitul,pai din cauza acestei imparatii hulpave,birocratice si nesatule in a pune mana pe valorile,profiturile altora.Toate nenorocirile au plecat de la formarea acestei imparatii ce reuseste sa pedepseasca pe cei care scot capul din rahatul in care ne-a bagat de vreo 30 de ani,vezi inflatia,dobanzile,cursul valutar,distrugerea economiei la ordinul lor,totul pentru victoria lor asupra coloniiloe subjugate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger