AcasăNewsEuroparlamentarii nostri fac tandari imaginea tarii

Europarlamentarii nostri fac tandari imaginea tarii

Leonard Orban

Propunerea ca Leonard Orban sa ne reprezinte la Curtea Europeana de Audit le-a permis europarlamentarilor romani se se dea din nou in stamba.

PSD pune esecul lui Leonard Orban pe seama europarlamentarilor PDL

Audiat la Comisia de Control Bugetar a PE, Orban a primit aviz negativ, contra lui votand si europarlamentarii PDL. Gest imediat sanctionat de tabara uselista adversa, prin vocea lui Catalin Ivan: ”Parlamentarii PDL au avut de acasa ordin sa voteze impotriva candidatului Romaniei pentru acest post, chiar daca acest candidat a raspuns foarte bine, toata lumea a fost multumita, chiar daca a fost si membru in guvernul PDL. Se pare ca atunci a fost bun, acum nu mai este bun”.

Acuzata nominal a fost Monica Macovei, pe care Ivan o considera responsabila cu ”mobilizarea” pedelistilor contra lui Orban. Prinsi cu mata-n sac, democrat-liberalii si-au recunoscut fapta, dar dau vina pe PPE, sustinand ca popularii nu agreaza din principiu numirea unui fost sau actual membru de guvern la CEA. Dornic si el sa dreaga busuiocul, consilierul prezidential Cristian Diaconescu merge mai departe si afirma ca Executivul de la Bucuresti a gresit: ”Trebuia sa negocieze o astfel de propunere la nivelul PE”. Prost este ca poalele pe care politicienii mioritici si le pun in cap cu orice ocazie decredibilizeaza si mai rau Romania, tara cu imaginea deja zdrentuita de ispravile varatice ale acelorasi politicieni.

author avatar
Simona Badulescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger