AcasăNewsEuropa se prabuseste in doua saptamani

Europa se prabuseste in doua saptamani

Consilierul FMI Robert Shapiro sustine ca Europa va fi lovita de apocalipsa financiara

FMI a facut un anunt sumbru:  Europa va intra in colaps din cauza datoriilor suverane. Fondul  prevesteste prabusirea  bancilor din Germania,  Franta, si Marea Britanie.

Consilierul FMI Robert Shapiro sustine ca Europa va fi lovita de apocalipsa financiara

Abia rasuflaseram usurati ca  statele UE si-au revenit din criza, ca o noua stire-bomba  vine sa bulverseze pietele financiare de pe vechiul continent. Reprezentantii FMI sustin ca  marile banci din cele mai dezvoltate state membre ale UE vor fi grav afectate de o criza financiara. ”In doua-trei saptamani vom avea o prabusire a datoriei suverane. Vorbim despre cele mai mari banci din lume, din Germania, din Franta. Va ajunge si  in Regatul Unit „, a avertizat consilierul FMI Robert Shapiro.

Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, sustine ca Romania e pregatita sa faca fata crizei

Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, sustine ca, desi vin vremuri grele,  Romania va fi mai bine pregatita decat celelalte state membre. “De ce?, Pentru ca voi  (romanii – n.r.) veniti dupa reforme grele”, a spus Buzek.  Analistul economic Nouriuel Roubini a pus punctual pe “i”.  „Daca revine recesiunea, aceasta va fi mai acuta decat in 2008”, a avertizat el.

author avatar
Arpad Dobre
235 afisari

1 COMENTARIU

  1. nimic nu este imposibil,doar un razboi ii mai salveaza pe unii de la ..rusinea si dezastrul pe care le-au creat ..acum omenirea trebuie sa se mobilizeze pentru a nu lasa acesti nemernici care detin puterea sa mai aiba posibilitatea de a castiga vreodata alegerile..altfel se vor confirma toate previziunile unui sfarsit al acestei planete..din pacate prea mult desfrau si prea multa ipocrizie au redus orice sansa la buna intelegere si demnitate,prea prezenta coruptie -dupa care alergau hoardele de golanii si tarfele disimulati in ..disidenti, in decembrie ..89 in Romania-a distrus din fasa orice perspectiva de promovare a adevaratelor valori ,prin inlocuirea cu politicianismul golanesc ,ruda..infractoriulor de pretutindeni…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger