AcasăEunucul Sümbül, din “Suleyman Magnificul”: “Lumea ma intreaba daca chiar sunt gay”

Eunucul Sümbül, din “Suleyman Magnificul”: “Lumea ma intreaba daca chiar sunt gay”

Selim Bayraktar, interpretul simpaticului eunuc Sümbül, din serialul  “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, a intrat atat de bine in pielea personajului, incat multi dintre fanii sai il banuiesc ca in viata reala ar fi homosexual.

Pana sa ajunga in distributia serialului “Suleyman Magnificul”, Selim a lucrat ca circar

Atunci cand a fost invitat sa se alature distributiei serialului “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, actorul Selim Bayraktar, in varsta de 37 de ani, a avut de infruntat opozitia prietenilor si rudelor , care l-au sfatuit sa nu accepte rolul lui Sümbül, eunucul care stie tot ce misca in haremul sultanului ( Halit Ergenç). “Apropiatii mei s-au temut ca oamenii o sa imi puna etichete, ca o sa creada ca sunt homosexual”, a povestit Selim, care marturiseste ca nu o data i s-a intamplat sa fie intrebat de fani daca ii plac femeile sau barbatii. “Femeile, desigur”, a venit raspunsul lui Selim, care este casatorit de sapte ani cu Bihter, membra in Orchestra Nationala Simfonica a Turciei.

In rolul eunucului Sümbül, cel pe care sultana Hurrem il striga “Boierule Bleg”

Actorul  Selim Bayraktar s-a nascut in 1975, la Kirkuk, in Irak, si s-a mutat in Turcia in 1987. Cel care a avut initiativa acestei miscari a fost chiar tatal lui Selim, care s-a temut ca Saddam Hussein ii va recruta fortat baiatul. Ajuns in Turcia, Bayraktar a inceput sa studieze actoria si, o vreme, a lucrat ca circar. “Am fost, clovn, magician, acrobat”, si-a amintit Selim, pe care rolul eunucului Sümbül  l-a facut celebru in lumea intreaga.

author avatar
Alina Creanga
8.516 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger