AcasăNews”Eu te iubesc pe tine, tu pe el si ea pe mine”...

”Eu te iubesc pe tine, tu pe el si ea pe mine” – povestea unuia dintre cele mai iubite romane de dragoste

romane de dragoste

Alege sa te bucuri de toamna si sa evadezi din cotidian cu ajutorul celor mai noi romane de dragoste. Toamna aceasta, te poti bucura de o escapada in timp si sa traiesti cu ochii mintii povestile de dragoste din cel mai recent volum al romanului Bridgerton.

Bridgerton. In drum spre altar. Povestea lui Gregory. Vol.8” a fost desemnat „Cel mai bun historical romance“ de Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America!

Eu te iubesc pe tine, tu il iubesti pe el si ea ma iubeste pe mine

In povestea scrisa cu atata maiestrie de Julia Quinn in cel mai recent volum din seria de romane de dragoste Bridgerton este vorba despre iubire in toate formele ei.

Spre deosebire de multi gentlemani pe care ii cunoaste, Gregory Bridgerton crede in dragoste adevarata. Este, de asemenea, convins ca, atunci cand o va gasi pe femeia visurilor lui, va sti de indata ca ea este aleasa – iar sentimentul va fi reciproc. Si exact asta se intampla. Doar ca…

Nu ea este sortita. De fapt, ravasitoarea si visatoarea domnisoara Hermione Watson este indragostita de altcineva.

Cum prietena ei, Lady Lucinda Abernathy, o tanara rationala si cu picioarele pe pamant, doreste sa o salveze pe Hermione de o alianta dezastruoasa, ea se ofera sa il ajute pe Gregory sa o cucereasca. Totusi, in toata aceasta aventura, Lucy se indragosteste la randul ei. De Gregory! Doar ca…

romane de dragoste

Lucy e logodita. Iar unchiul ei nu este dispus sa renunte la aranjamentul facut cu mult timp in urma, chiar si dupa ce Gregory isi da seama ca Lucy, cu istetimea ei iesita din comun si cu zambetul luminos, este cea care ii face inima sa cante. Iar acum, Gregory trebuie sa riste totul pentru a se asigura ca, atunci cand va veni vremea sa sarute mireasa, el va fi cel care va sta in fata altarului alaturi de aleasa lui…

Povestea familiei Bridgerton

Seria de romane de dragoste Bridgerton spune povestea familiei Bridgerton in inalta societate londoneza. Fiecare roman are in centru pe unul dintre copiii familiei Bridgerton, botezati in ordine dupa literele alfabetului: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory si Hyancinth. Julia Quinn urmareste, in volumele sale, viata tuturor celor 8 frati din familia Bridgerton si povestile de dragoste pasionala traite de acestia.

Descopera libraria online Bookzone.ro si consulta oferta completa de romane de dragoste. Acolo vei gasi si pachete promotionale ale primelor volume din Bridgerton, reduse cu mai mult de 30%, daca nu ai avut inca ocazia sa le citesti. Mai mult decat atat, pe langa povestile fascinante de dragoste si pretul promotional, vei primi cadou si o sacosa Bookzone, atat de iubita de cititori.

Ce alte romane de dragoste bestseller mai gasesti in oferta Bookzone?

  1. Hex – de Kiera Aslog – este o carte pe care o vei citi cu sufletul la gura, te va zbuciuma si te va face sa plangi, sa razi si iar sa plangi. Este povestea baiatului care a ucis Soarele si Luna. In lupta dintre bine si rau, calea de mijloc pare cea mai distrugatoare.
  1. Pasiunea. Driven Vol.2 – de K. Bromberg – o cursa periculoasa spre… iubirea adevarata. Este cartea romantica numarul 1 de pe Amazon in 2013 si una dintre cele mai bine vandute autoare New York Times si USA Today.
  1. Viata invizibila a lui Addie LaRue – de V.E. Schwab – descopera povestea extraordinara a lui Addie LaRue, tanara care face un pact cu diavolul pentru a trai vesnic, insa este blestemata sa fie uitata de toti cei pe care ii intalneste. Este printre cele mai laudate si mai premiate carti ale anului.

The Washington Post a numit-o „una dintre cele mai vibrante, obsesive si captivante carti din memoria recenta”. Amazon a inclus-o in Top 20 de carti ale anului 2020.

Nu ezita sa citesti tot ce iti place si bucura-te de lectura cu cartile aflate in gama completa a librariei online Bookzone!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger