AcasăDezvaluiriEste OFICIAL! Alexandra Măceşanu a fost omorâtă. Oasele arse aparțineau copilei. Cheia...

Este OFICIAL! Alexandra Măceşanu a fost omorâtă. Oasele arse aparțineau copilei. Cheia CRIMEI DIN CARACAL

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a declarat Alexandru Cumpănașu vineri seara.

”De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a spus Alexandru Cumpănașu.

De altfel, înainte de acest anunț, Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă.

„În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe. Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora”, notează un comunicat emis de DIICOT.

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziția va fi reluată sâmbătă.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
2.939 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai Bodoc, nici copiii de tita nu cred in mizeria asta de musamalizare !!!
    Nu toti romanii sint zombificati, asa ca mai au minimum un neuron valid !!!
    NU MAI MERGE CU MUSAMALIZARI !!!
    VREM ADEVARUL !!!!
    Birchal, tie nu ti-a spus bosorogul ala de englez cu care te imperechezi, ca blestemul te va ajunge daca iti tradezi poporul ?!

  2. Sa i-o spuna lui Bianca lui Bote ca, copila putea fi macelarita in 4 ore. Voi ati taiat porcul? Pt un porc de 70 kg transeaza 2 gospodine 1 saptamana lasamd urme in toata gospodaria. Pt un porc de 125 kg lucra 4 gospodine si 2 barbati 2 saptamani si miroase toata ograda…

  3. Indiferent de situatie cer demisia lui Iohanis si Dancila pt incompetenta la adresa politiei si serviciilor. Cer imediat alegeri anticipate pentru disolutia statala. Cer noilor partide sa vina cu programe certe si comcrete de reformare a statului. Cer pe perioada tranziției sa se mentina de Psd linistea si oarecum prezenta activa a acestor institutii nepricepute.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger