AcasăNewsEste anul maimutelor in politica

Este anul maimutelor in politica

Contrar asteptarilor, nu este vorba despre obisnuitele maimutareli politice dambovitene, ci de soarta oamenilor politici nascuti in anul maimutei, conform zodiacului chinezesc.

Pentru chinezi, toti sunt niste animale. Doar ca anul acesta, „maimute“ ca Ponta, Ungureanu, Elena Basescu sau Anca Boagiu vor avea mai mult succes

Pe malurile Dambovitei, cele mai celebre maimute zodicale sunt, conform datelor de nastere, Mihai Razvan Ungureanu, Victor Ponta, Anca Boagiu si Elena Basescu. Cunoscute sau nu, persoanele nascute in zodia Maimutei se vor bucura de sustinere si de succes in Anul Dragonului, respectiv intre 23 ianuarie 2012 si 9 februarie 2013. Ceea ce inseamna ca si cei patru politicieni pomeniti vor avea un an foarte bun, dupa cum a explicat deja astrologul Oana Hanganu, in direct la TV. Fapt care a permis romanilor sa afle ca soarta ii ofera pesedistului Ponta, in 2012, un an de-a dreptul extraordinar. Si asta spre deosebire de amicul uselist Crin Antonescu care,  fiind mistret de pamant in zodiacul chinezesc, a fost daruit de astrolog, cam cu o jumatate de gura, cu un an “relativ bun”. Un bine atat de relativ incat liderul PNL s-ar putea trezi tradat de aliati. Ce-i drept, zodiacul nu precizeaza inainte sau dupa care alegeri: locale sau parlamentare … Dar sa revenim la Maimute, mai exact la cele de pamant, categorie unde se incadreaza si actualul premier, Mihai Razvan Ungureanu. Despre care Oana Hanganu spune ca da impresia ca ar fi doar un partener de dialog, dar in realitate are grija sa faca el jocurile (mare atentie in Opozitie, dar si in PDL!).

Basescu, un iepure supravietuitor in orice zodie

Daca e sa ne luam dupa astre, iepurele Basescu i-o poate coace urat lui Antonescu

Oricat ar opinti la ajutorarea Maimutelor, un Dragon isi va sprijini, evident, si nativii propri, cazul Robertei Anastase, de exemplu. Ceea ce poate insemna si ca uselistii pot sa-si ia adio de la speranta de a o schimba pe cea sustinuta de Dragon din fruntea camerei Deputatilor.

Crin Antonescu

Desi nu este nici Maimuta si nici Dragon, Traian Basescu ramane un rasfatat al zodiacurilor. Motivul: desi anul sau, de Iepure de metal, tocmai s-a terminat, ceea ce inseamna si diminuarea sanselor de succes, predictiile chinezesti spun ca Basescu este o persoana care va pica intotdeauna in picioare. Calitate atribuita de europeni pisicilor, dar ma rog, or sti ei, chinezii, mai bine cum e cu iepurii vanati de USL.

author avatar
Simona Badulescu
1.222 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dupa asemenea predictie… sper ca fiica mea… maimuta de metal… sa aiba un viitor stralucit… care se pare ca se intrezareste!!!Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger