Cauta

„Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina blocului

(sursa foto: oradesibiu.ro)

Uneori, grădinile din jurul blocurilor atrag atenția pentru că nu sunt tocmai îngrijite cum ar trebui. Sunt și situații în care locatarii se implică și fac tot ce pot pentru a mai înfrumuseța spațiile verzi din jurul blocurilor, mai ales că, primăvară fiind, e sezonul florilor colorate și parfumate.

Doar că nu în toate cazurile astfel de gesturi sunt privite cu „ochi buni”. O pensionară din Braşov s-a trezit amendată de Poliţia Locală. Totul, pentru că ar fi plantat câteva flori în zona verde din faţa blocului.

Poliţia Locală Braşov a dovedit exces de zel în cazul unei braşovence de 76 de ani care a plantat câteva flori în zona verde a blocului în care locuia, potrivit bzb.ro.

Pentru plantarea de flori „fără respectarea prevederilor legale”, ea s-a ales cu amendă de 100 de lei.

Consilier local: „Este anormal ce se întâmplă”

Situaţia a fost semnalată de către consilierul local Constantin Vieriu (PNL), în şedinţa de plen din 25 aprilie. „Un cetăţean mi-a reclamat faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru faptul că a plantat flori sub geamul lui.

A fost amendat pentru faptul că a amenajat o zonă verde prin plantare de flori, fără a avea acordul Primăriei. Este anormal ce se întâmplă”, a declarat Vieriu, conform sursei citate.

Alesul local a și prezentat în ședință procesul verbal de sancţionare a persoanei respective.

Primar: Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov

Pe de altă parte, edilul din Brașov spune că sancţiunea a fost aplicată în baza unei hotărâri a Consiliului Local Braşov.

„Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie”, a anunțat primarul Braşovului, Allen Coliban.

Ultimele stiri

  • Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?
  • S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă
  • Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează
  • Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane
  • Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!
  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!
  • Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să primească vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024
  • Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această situaţie
  • Exit mobile version