AcasăNews„Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov...

„Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina blocului

(sursa foto: oradesibiu.ro)

Uneori, grădinile din jurul blocurilor atrag atenția pentru că nu sunt tocmai îngrijite cum ar trebui. Sunt și situații în care locatarii se implică și fac tot ce pot pentru a mai înfrumuseța spațiile verzi din jurul blocurilor, mai ales că, primăvară fiind, e sezonul florilor colorate și parfumate.

Doar că nu în toate cazurile astfel de gesturi sunt privite cu „ochi buni”. O pensionară din Braşov s-a trezit amendată de Poliţia Locală. Totul, pentru că ar fi plantat câteva flori în zona verde din faţa blocului.

Poliţia Locală Braşov a dovedit exces de zel în cazul unei braşovence de 76 de ani care a plantat câteva flori în zona verde a blocului în care locuia, potrivit bzb.ro.

Pentru plantarea de flori „fără respectarea prevederilor legale”, ea s-a ales cu amendă de 100 de lei.

Consilier local: „Este anormal ce se întâmplă”

Situaţia a fost semnalată de către consilierul local Constantin Vieriu (PNL), în şedinţa de plen din 25 aprilie. „Un cetăţean mi-a reclamat faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru faptul că a plantat flori sub geamul lui.

A fost amendat pentru faptul că a amenajat o zonă verde prin plantare de flori, fără a avea acordul Primăriei. Este anormal ce se întâmplă”, a declarat Vieriu, conform sursei citate.

Alesul local a și prezentat în ședință procesul verbal de sancţionare a persoanei respective.

Primar: Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov

Pe de altă parte, edilul din Brașov spune că sancţiunea a fost aplicată în baza unei hotărâri a Consiliului Local Braşov.

„Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie”, a anunțat primarul Braşovului, Allen Coliban.

author avatar
Andrei Coman
525 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger