AcasăNewsEscrocii imobiliari, Bonnie si Clyde de Drumul Taberei

Escrocii imobiliari, Bonnie si Clyde de Drumul Taberei

Paula Taranu si Armando Boitos, un fel de „Bonnie & Clyde de Drumul Taberei”

Indivizii care au reusit sa pacaleasca zeci de persoane incasand chiria in avans si lasandu-si victimele cu ochii in soare sunt veterani in arta inselaciunii si folosesc documente sustrase de la o agentie imobiliara.

Paula Taranu si Armando Boitos, un fel de „Bonnie & Clyde de Drumul Taberei”

Procese, acuzatii de furt si dosare penale tinute la sertar de catre Politie – acestea sunt „performantele” Paulei Taranu si ale lui Armando Boitos, iubitul ei, care au inventat o noua escrocherie.

Folosindu-se de contracte de inchiriere false, sustrase probabil de la agentia imobiliara la care a lucrat Boitos, cei doi isi convingeau victimele sa dea un avans de 460 de euro pentru inchirierea unui apartament, apoi le izgoneau din casa. Patronul firmei la care a lucrat Boitos a marturisit ieri pentru „National” ca acesta a fost dat afara de la agentia imobiliara din Arad fiindca a furat un monitor, impreuna cu un coleg, si ca nu este exclus sa fi plecat de acolo cu mai multe documente. Desi au fost anuntati de una dintre victime ca cei doi detin zeci de contracte false in casa si un teanc de carti de identitate, politistii nu au facut altceva decat sa-i amendeze pentru tulburarea linistii publice.

author avatar
Narcis Voica
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger