AcasăNewsEscrocheriile si faradelegile familiei Patriciu

Escrocheriile si faradelegile familiei Patriciu

In timp ce Dinu Patriciu se reface dupa transplantul de ficat alaturi de chinezoaica Melanie Chen, fara sa-i pese de zecile de milioane de euro pe care le are de platit bancilor si partenerilor de afaceri, fratele sau mai mic, Serban Patriciu, incearca sa-l divorteze pe magnat si s-o lase pe Dana Patriciu fara niciun leu, recurgand la manevre ilegale.

Dana Patriciu l-a dat in judecata pe magnat, pentru impartirea averii de 2,3 miliarde de euro

Faptul ca Serban Patriciu incearca din rasputeri sa-si sustina fratele aflat la ananghie este demonstrat de mai multe documente intrate in posesia „National”. De altfel, in cererea de chemare in judecata pentru divort, Dinu Patriciu il desemneaza ca mandatar chiar pe fratele sau.

Melanie Chen (medalion) a abandonat vasul Danei Patriciu in Caraibe, cu tot cu echipaj

Pe langa problema averii, Serban Patriciu are inca o misiune grea de indeplinit, pentru care continua sa-si foloseasca toate relatiile din sfera politica si din Justitie: aceea de a minimaliza efectul plangerilor penale formulate impotriva chinezoaicei Melanie Chen si a Anei Patriciu, fiica magnatului.

Pradata de chinezoaica si de fiica vitrega

Serban Patriciu este mandatarul fratelui sau in procesul de divort

Melanie Chen si Ana Patriciu sunt cercetate penal pentru furtul si vanzarea obiectelor Danei Patriciu, din domiciliul acesteia de la Snagov.

In cererea de divort, Dinu Patriciu cere ca Dana sa plateasca toate cheltuielile de judecata

Potrivit depozitiei martorilor, Melanie a sustras mai multe bunuri ale Danei, pe care le-a valorificat. Si, cum fata lui Dinu Patriciu nu poate fi cu mult diferita de noua mama vitrega, a decis si ea sa vanda din casa ceasuri scumpe, imbracaminte si bijuterii, probabil – spun gurile rele – pentru a-si satisface mofturile: vodca scumpa cu sampanie. De altfel, prietenele Anei Patriciu povestesc cu lux de amanunte despre monstruoasele betii care erau organizate in Elvetia, unde curgeau rauri de spirtoase si de sampanie scumpa. In aceeasi hora a intrat si avocatul Dragos Danau, care, ca si Melanie Chen si Ana Patriciu, este cercetat penal pentru sustragerea si valorificarea unor bunuri din avutul familiei Patriciu, de la Snagov.

Vasul fantoma al miliardarului falit

Faptul ca Melanie Chen o uraste de moarte pe Dana Patriciu o demonstreaza si faptul ca, dupa ce i-a luat vaporul daruit de sotul ei, l-a lasat in paragina, in Marea Caraibelor. Din informatiile noastre, vaporul „DANAMA Darlings” (al carui nume provine de la Dana, Maria si Ana – sotia si fiicele lui Dinu Patriciu) este lasat de izbeliste, cu echipaj neplatit, in Caraibe, impotriva proprietarului existand deja plangeri penale, pentru neplata taxelor portuare si maritime. Vasul de lux pare a pluti acum in deriva, mai ales ca nu mai are nici echipamente de comunicatie functionale si internet, intrucat nu au fost achitate facturile pentru serviciile respective, iar localnicii au denumit ambarcatiunea „Vasul fantoma al miliardarului falit”. Astfel, echipajul decimat si neplatit este pe cale de a se revolta. Mai mult, autoritatile din Italia au intocmit un dosar penal pe numele lui Dinu Patriciu in cazul „DANAMA Darlings”, pentru ca vaporul nu a fost achitat integral. In timp ce vasul daruit de Patriciu sotiei sale si ajuns ulterior pe mana Melaniei Chen este pe punctul de a fi arestat in port pentru neplata taxelor, ambarcatiunea chinezoaicei este cu platile la zi. Este vorba despre vasul „Ziacamaia”, pe care Melanie Chen l-a primit de la Dinu Patriciu si pe care chinezoiaca nu vrea sa-l piarda, ca Dana Patriciu. Daca este vorba doar de ura amantei care ravneste la statutul de „doamna Patriciu” sau de dorinta de a pune mana pe intreaga avere dobandita de Dana Patriciu in perioada mariajului – doar chinezoaica stie.

Manevrele lui Serban Patriciu

Chiar daca este foarte influent si se trage de sireturi cu fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, Serban Patriciu a intrat in atentia autoritatilor: organele abilitate s-au sesizat in legatura cu schemele de spalare a banilor folosite in firmele familiei Patriciu. Cu toate ca pana acum a stat departe de ingineriile financiare ale fratelui sau, Serban a preluat in prezent locul in schema de escrocare a partenerilor de afaceri si incearca sa vanda proprietatile miliardarului, pe care acesta le mai are in Romania. Fapt ce intra in sfera penala, intrucat vanzarea bunurilor si participatiilor este ilegala pe perioada partajului, acestea putand fi instrainate doar cu aprobarea Danei Patriciu. Aceste vanzari se fac pentru a se pierde urma banilor si pentru a o imbogati in continuare pe Melanie Chen, astfel incat Dana Patriciu sa ramana pe drumuri dupa aproape 20 de ani de casnicie. In cazul proiectului „Lakeview”, mai multe banci au cerut blocarea tranzactiilor, pentru ca banii sa nu poata fi subtilizati inainte de a se efectua platile catre creditori (bancile si Dana Patriciu), asa cum s-a intamplat in cazul „Eurojet”, firma administrata de Ana Patriciu. In acest caz se incearca vanzarea a doua avioane, ilegal, urmand ca banii sa ajunga in conturile din Insulele Cayman si Panama.  Un al treilea aparat de zbor care apartine „Eurojet” a fost sechestrat. Demn de mentionat este faptul ca, desi Patriciu incearca sa-si puna averea la adapost, magistratii au decis in procesul de partaj intentat de Dana Patriciu ca valoarea bunurilor care vor fi impartite se ridica la 2,3 miliarde de euro, confirmand, astfel, valoarea indicata de sotia magnatului.

Mama fratilor Patriciu, devastata

Toata aceasta poveste in care sunt implicati fratii Patriciu (distrugerea familiilor, boala necrutatoare care l-a lovit pe Dinu Patriciu, problemele financiare si dosarele penale) au umilit-o pe mama celor doi, care a marturisit unei vecine ca tot ce i se intampla acum este ce se putea mai dureros, la varsta ei, si ca si-ar fi dorit sa nu traiasca aceste clipe.

author avatar
Dan Bratu
3.733 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger