AcasăNewsEscrocheriile lui Puiu Popoviciu fac doua noi victime: Badea si Copos

Escrocheriile lui Puiu Popoviciu fac doua noi victime: Badea si Copos

Procurorii anticoruptie lucreaza din greu la unul dintre cele mai complexe dosare de spalare de bani pe care l-au instrumentat pana acum. Intr-o prima faza, a fost stabilit un prejudiciu de aproape patru milioane euro si trimisa in judecata o singura persoana.

In „Raiul miliardarilor” de la Snagov, unii au patruns prin tot felul de matrapazlacuri

Dar acesta este doar varful iceberg-ului, surse din cadrul anchetatorilor sustinand ca in spatele retelei specializate in tranzactii ilegale cu zeci de hectare in zonele de lux din zona de nord a Capitalei aflanduse de fapt controversatul afacerist Puiu Popoviciu.

Iar in hora dezvaluirii acestor escrocherii vor fi prinse sumedenie de nume mari din „high – life”– ul dambovitean. Printre „victimele colaterale” apar deja George Copos si  „cumnatul” Nicolae Badea.

„Sageti” de lux

Si alti „nababi” ca Nicolae Badea sau George Copos au beneficiat, alaturi de Puiu Popoviciu, de favoruri imobiliare

Din informatiile noastre, unele terenuri erau vandute fictiv si la preturi mult subevaluate, pana cand ajungeau in posesia adevaratilor beneficiari, pentru a nu se mai plati nici un fel de taxa catre statul roman. In acest scop, capii retelei operau din umbra, scotand la inaintare mai multi intermediari, in capul carora se sparg acum toate oalele anchetei. Cel putin deocamdata, fiind greu de crezut ca „sagetile” de lux vor accepta sa ia singure „fapta” si sa nu spuna adevarul despre miliardarii din spatele afacerilor suspectate de procurori.

Cornel Stegaru : ” I-am ajutat sa-si ia vile in Snagov”

Cornel Stegaru nu se teme sa recunoasca aranjamentele pe care le-a facut, dar si sa ceara aflarea adevarului in alte dosare grele

Adevar care, in urma anchetei noastre jurnalistice, a iesit la iveala si modul in care unii dintre „nababii” de astazi au patruns in „raiul miliardarilor” din Snagov.

Nicolae Badea

Astfel, Cornel Stegaru, fostul director al Societatii SNAGOV SA, firma care administra vilele de vacanta, odihna si protocol ale Secretariatului General ale Guvernului a facut, in exclusivitate pentru reporterii de investigatii ai „NATIONAL”, o declaratie soc: „In legatura cu presupusele afaceri imobiliare derulate de mine in perioada 1990 – 1996 recunosc ca le-am facilitat incheierea de contracte de inchiriere avantajoase ca sa isi obtina case de vacanta la Snagov domnilor Puiu Popoviciu, Nicolae Badea, George Copos si multi altii”.

Adevarul despre Hotelul „Bucuresti” (RADISSON)

Numele afaceristului Puiu Popoviciu apare in tot mai multe anchete si dezvaluiri

Tot acesta a dezvaluit si ca a fost incarcerat degeaba sase zile, alaturi de Stefan Tache, pentru presupusa privatizare a Hotelului „Bucuresti”  : „ Adevarul va iesi la iveala si in acest caz. Am fost acuzati noi,  ca sa scape adevaratii  vinovati pentru matrasirea hotelului, in frunte cu fostul presedinte al FPS, Radu Sarbu”.

author avatar
Catalin Tache
2.650 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da cred ca au muncit oamenii respectivi, pentru a obtine aceste propietati. Sunt obtinute pe sudoare si pe foarte multa munca. AU RUPT DE LA GURA COPIILOR, SA PUNA BANUT LANAGA BANUT, SA ISI CUMPERE ACOLO „LA SNAGOV” O AMARATA DE CASUTA LA LAC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger