AcasăNewsEscrocheria „First Face Models”

Escrocheria „First Face Models”

Mamica a fost convinsa sa-si duca fetita la sediul „First Face Models”, unde micutei i s-a facut o poza care a costat 50 de lei

Naivitatea unora ingrasa conturile unor indivizi descurcareti care promit ca, in schimbul sumei de 200 de euro, pot transforma orice gospodina in bomba sexy numai buna de trimis pe catwalk.

Mamica a fost convinsa sa-si duca fetita la sediul „First Face Models”, unde micutei i s-a facut o poza care a costat 50 de lei

Una dintre agentiile specializate in racolat pensionare si copii este „First Face Models”, un SRL de apartament care are sediul in spatele magazinului Unirea din Capitala.

Angajatele agentiei isi conving victimele cu vorbe dulci, explicandu-le ca au parul frumos pentru reclame la sampon si ochii superbi, pentru promotii la rimel

Plasati in locuri strategice fie in Piata Unirii, fie la Romana, angajatii stau zilnic la „vanatoare de fraieri” si au realizat deja profilul victimelor.

Acestea trebuie sa fie ori adolescenti creduli, ori gospodine disperate sa faca un ban in plus, sau mamici dornice sa-si transforme peste noapte odraslele in vedete Tv.

Promovati pe un site obscur

Angajatele agentiei au reusit sa convinga ieri, in decurs de doar doua ore, cinci persoane sa mearga la sediu, pentru a realiza o „fotografie de promovare”. Pentru aceasa „sansa” oferita de agentie, fiecare persoana trebuie sa plateasca o taxa de 50 de lei si sa semneze un contract prin care se angajeaza sa achite inca 800 de lei, pentru a participa la niste cursuri. Unii si acum plang dupa bani si sustin ca, dupa ce au achitat 800 de lei, n-au mai fost sunati niciodata de reprezentantii „First Face Models”. In schimb, le-a aparut poza pe internet. De fapt, fotografia care costa 50 de lei este realizata pe un hol de apartament si este postata pe un site care ieri avea fix doi vizitatori online. Unul dintre ei era reporterul „National”.

[youtube]qpoIuStJZwA[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
1.064 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger